hren
 

ŽIVO NA TATAMIJIMA
Poput svojih kolega iz JK Kaštela i judaši i judašice JK Dalmacijacement proteklog su se vikenda borili za medalje i što bolje plasmane na Europskom kupu za kadete u Kopru te na memorijalnom turniru u Makarskoj.

Na natjecanju Europskog kupa u Kopru, gdje su nastupili najbolji kadeti i kadetkinje iz 17 europskih zemalja, nastupili su i Cementaši Katarina Krišto i BrunoZebić, u pratnji trenera Josipa Barića.
Katarina Krišto nastupila je u kategoriji do 63 kg te zabilježila dvije pobjede i na kraju ostvarila plasman na sedmo mjesto.
Bruno Zebić izgubio je prvu borbu i nije imao priliku za druge ogkede.

U Makarskoj 12 medalja

Na memorijalnom turniru „Tajmir Nola“ u Makarskoj, s više od 500 natjecatelja, judaši JK Dalmacijacement, pod vodstvom trenera Hrvoja Delaša i Katarine Barić, osvojili su 12 medalja, od čega dvije zlatne, četiri srebrne i šest brončanih.

Osvajači zlatnih medalja su Martina Raca i Josip Taraš, dok su srebrne medalje dobili Duje Šunjerga, Igor Krivić (dvije)  i Laura Kesovija.
Nositelji brončani medalja su Luka Sabljić, Lea Delić, Lana Jerkunica, Luka Milić, Gabrijel Tubić-Franjić i Roko Listeš.


KOMENTARI: