hren
 

Proteklog vikenda u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom odigrano je kompletno 3. kolo Malonogometne lige grada Kaštela nakon kojeg čelnu poziciju drže momci iz ekipe Marina Kaštela koji su jedini s maksimalnim učinkom nakon odigrana prva tri kola.

Čelnu poziciju na tablici Marina Kaštela zavrijedila je s još jednom teškom ali zasluženom pobjedom, ovog puta nad ekipom CB 'Macao' za koju je ponajviše zaslužan trostruki strijelac Toni Jurić.

U derbiju kola solinski Dar-mar i Štafilićani odigrali su pravu natjecateljsku utakmicu u kojoj se pobjednik nije znao do samog kraja. Solinjani su puno bolje ušli u utakmicu, s dva pogotka Ivana Ramljaka vodili su do pred kraj 1.poluvremena kada Jarčević smanjuje na 2:1. Početkom nastavka, dobrom igrom Solinjani preko Blaževića dižu svoju prednost na 3:1, ali nakon toga bolji period svoje igre Štafilićani koriste za izjednačenje za što je s dva lijepa pogotka najzaslužniji Matija Babić. I kada se očekivalo da će utakmica završiti bez pobjednika, par sekundi do kraja utakmice Solinjani iskorištavaju pogrešku obrane Štafilićana i pogotkom Lea Ružića dolaze do vrijedne pobjede.

Školjke 'Katić' su rutinski i dosta uvjerljivo odradili svoj posao protiv ekipe FC Bonito iako je većina njihovih igraća došla s pira svog suigrača Ante Plazonića. Za pola 'duzine' u mreži Bonita najzaslužniji su Šimunović (3), Plazonić (2) i Bašić.

Prve pobjede u ovom kolu zabilježili su Mladež HDZ-a Kaštela i MNK Marina. I dok su se momci iz Marine morali pošteno namučiti kako bi pobijedili iskusnu i kvalitetnu ekipu CB 'Arka' te osvojiti svoja prva tri boda Mladež je zabilježila visoku i uvjerljivu pobjedu nad mladom ekipom Pletionice Ivković koja se dosta dobro držala prvih 20.minuta koje je završilo 3:3.
Međutim, u nastavku na terenu je postojala samo jedna ekipa, Mladež HDZ-a, koja je iz minute u minutu povećavala svoju prednost do konačnih 12:3 za što su najzaslužniji raspoloženi strijelci Mladeži HDZ-a (Kustura 4, Škokić 3, Delaš 3, Pisac i Topić).

Ekipa Vinišća, koja je u susret sa novajlijom, ekipom Sv. Kajo ušla dosta oslabljena, sa samo pet igrača, uspjela je izvuči samo neriješen rezultat što sigurno ne zadovoljava njihove ambicije.

 


KOMENTARI: