hren
 

Peto kolo kaštelanskim rukometašima donosi dvoboj s jednako ambicioznim Dubrovnikom, dok se Marina Kaštela u 2. HRL – jug protiv Sinja bori za treću poziciju.

Posljednja dva kola nisu išla na mlin kaštelanskim ambicijama. Nova šansa nudi se u petom kolu kada im u goste stiže Dubrovnik. Dubrovnik je ekipa koju treba respektirati jer i ona ima ambicije za ulazak u elitni razred hrvatskog rukometa. Nakon četiri utakmice zaostaju samo bod za Ribolom, pa će ovo ujedno biti i izravni dvoboj za četvrtu poziciju. Utakmica je po rasporedu u nedjelju u 20 sati u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu.

5. kolo:
Mladi Rudar – Buzet
Split – Biograd
Pećine – Kozala
Hrvatski Dragovoljac – Vodice
Solin – Metković 1963
Ribola Kaštela – Dubrovnik

2. ŽHRL - jug

Izravnu borbu za poziciju odigrat će i kaštelanske rukometašice koje su u subotu domaćice Sinju. Poslije tri kola jedino što dijeli ove dvije ekipe su dva pogotka više na kontu Marine. Obje ekipe imaju po dvije pobjede i poraz te s četiri boda gledaju u leđa Dalmatinki i Metkoviću. No, nakon ove utakmice netko bi pobjedom bio u većoj prednosti. Marina Kaštela dobro poznaje Sinjanke s kojima su se susretale i u prošlim sezonama. Kakav će ishod ovog puta biti saznat ćemo u 20 sati u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu.

4. kolo:
Trogir 58 – Zadar
Marina Kaštela – Sinj
Dalmatinka – Metković
Hoteli Makarska - Orkan
Split, slobodan


KOMENTARI: