hren
 

Nakon što je protekle nedjelje odigrano nepotpuno 2. kolo Malonogometne lige grada Kaštela pred nama je ovog vikenda na rasporedu 3. kolo, koje se za promjenu igra dva dana, u subotu i nedjelju u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom.

Favoriti su inače, u prva dva kola do pobjeda uglavnom dolazili s dosta muke, a prema parovima 3.kola možemo pretpostaviti da im niti ovog vikenda neće biti ništa lakše. To se posebno odnosi na branitelje iz ekipe 'Školjke Katić' koji u nedjelju na utakmicu protiv mlade i borbene ekipe FC Bonito dolaze direktno s pira svog suigrača I. Plazonića.

Ništa lakše neće biti niti Štafilićanima koje očekuje tvrda i iskusna solinska ekipa Dar-mar dok se Vinišće sastaje s novajlijom u ligi, ekipom Sv. Kajo kao i Marina Kaštela koja igra protiv ekipe CB 'Macao' koja je prošle nedjelje došla do svoje prve pobjede.

Ovog vikenda još se sastaju CB 'Arka' i MNK Marina te u posljednjoj utakmici Mladež HDZ-a Kaštela i MNK Pletionica Ivković. Sve gore navedeno garancija nam je dobrog i efikasnog nogometa što bi nam trebala biti najbolja pozivnica da nse navrati do dvorane u Kaštel Starom.

Raspored i satnica utakmica 3. kola:

SUBOTA, 28.10.2017.

17:00   Caffe bar 'Arka' -- MNK Marina
17:55   MNK Vinišće -- Sv. Kajo
18:50   Dar-mar Solin -- Kaštel Štafilić-CB 'Virus' 
19:45   Caffe bar 'Macao' -- Marina Kaštela

NEDJELJA, 29.10.2017.

15:30   Mladež HDZ-a Kaštela -- MNK Pletionica Ivković
16:25   Školjke 'Katić' -- FC Bonito Kaštela


KOMENTARI: