hren
 

ODGOĐENA UTAKMICA SENIORA MLADOSTI
Ovog vikenda na rasporedu su utakmice 4. kola odbojkaške Superlige. Marina će gostovati u Rijeci protiv neugodnog domaćina, dok Kaštela Cemex drugu prvenstvenu pobjedu traži protiv Nove Gradiške. Utakmica 4. kola muške Superlige između Murse Osijek i Mladost Ribole Kaštela odgođena je na zahtjev Kaštelana zbog obveza u srednjoeuropskoj ligi.

Prvi trofej ove sezone već je u rukama Marine Kaštela, a lov na obranu prvenstva nastavlja se u subotu gostovanjem u Rijeci. Neugodne Riječanke u prva tri kola pokazale su ozbiljnost osvojivši maksimalnih devet bodova te se promiču kao ozbiljne konkurentice za naslov. Tu ozbiljnost ipak moraju pokazati protiv trenutno najbolje ekipe lige s kojom igraju u subotu s početkom u 20 sati. U dvorani Mladosti utakmicu će suditi Miroslav Milinović i Toni Bingula.

Kaštela Cemex nastradala je u prošlom kolu protiv spomenutih Riječanki, no u nedjelju imaju novu priliku za bodove. Plijen im je Nova Gradiška koja je trenutno bez bodova, no u dvije utakmice je, osim protiv zagrebačke Mladosti, ipak pokazala određenu kvalitetu pa je tako oduzela jedan set Marini Kaštela, a namučile su se i Porečanke. Kaštela Cemex slove kao favorit, a to igračice žele potvrditi na parketu u nedjelju u dvorani u Kaštel Starom s početkom u 19 sati. Utakmicu sude Ivica Špadina i Vedran Juravić.

4. kolo:
Rijeka – Marina Kaštela
Poreč – Olimpik
Kaštela Cemex – Nova Gradiška
HAOK Mladost – Osijek

 

KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij