hren
 

Poslije tri kola Ribola Kaštela još traži prvu pobjedu u prvenstvu. U četvrtom kolu čeka ih težak dvoboj na svom parketu na koji stiže jaka Cibona. Utakmica je po rasporedu u nedjelju, 29. listopada u 17:30 sati u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu.

Jedan od najboljih klubova hrvatske košarke gostuje na Sokolani u sklopu četvrtog kola. To je ujedno i prva domaća utakmica Ribole Kaštela u novoj sezoni. Ribola trenutno ne stoji dobro jer je u dvije utakmice, doduše protiv zahtjevnih protivnika, doživjela poraze. Iznenaditi jaku Cibonu velik je pothvat, a toga je svjestan i trener Ribole Luka Žitko koji vjeruje u svoj roster:

„Nakon što smo prije nekoliko dana igrali sa prvakom Hrvatske 'Cedevitom', dolazi nam ništa lošija momčad 'Cibone'. Kao i u zadnjem susretu, očekujem da će momčad pružiti dobru utakmicu i pokazati napredak u igri, kako u obrani tako i u napadu. Izuzetno respektiramo goste, ali igramo prvu utakmicu u novoj sezoni pred svojom publikom i želimo pružiti što bolji otpor. Ovim putem pozivam sve ljubitelje košarke da dođu u nedjelju na 'Sokolanu' i pruže podršku našoj momčadi.“

„Nema se tu puno toga za reći. Igramo protiv najbolje ili jedne od najboljih momčadi u ligi, i u kojem god oni sastavu nastupili, apsolutni su favoriti. Međutim, igramo kući i želimo ostaviti utisak da na našem terenu nitko neće lako do bodova. Bilo bi nam puno lakše kada bi imali pomoć sa tribina, a s obzirom da je ovo povijesno, prvo gostovanje 'Cibone' na 'Sokolani, ne sumnjam da će biti prava košarkaška atmosfera“, rekao je domaći košarkaš Nikola Došen.

4. kolo:
Petak, 27.10.2017.

Šibenik - Split

Subota, 28.10.2017.
Vrijednosnice Osijek – Jazine Arbanasi
Alkar - Zabok

Nedjelja, 29.10.2017.
Zadar – Škrljevo
Ribola Kaštela - Cibona
Cedevita - Zagreb


KOMENTARI: