hren
 

U BORBI ZA VRH TABLICE 2. LIGE
Uz prvu ekipu i druga seniorska ekipa šahovskog kluba Petar Sedlar Pepe nastavlja s nizanjem uspješni rezultata. Na natjecanju  4., 5. i 6. kola 2. Hrvatske šahovske lige – jug, održanom proteklih dana u Lozovcu, u tri susreta zabilježili su sve tri pobjede.

Među deset ekipa koje su sudjelovale u natjecanju,  za kaštelansku ekipu nastupili su  Denis  Brulić, Atif Dumpor, Ante Maras, Ivan Vranković, Igor Brunski, Ivica Brkić i Davor Perić.
Oni su u 4. kolu bili bolji od ekipe Omiša rezultatom  3,5 : 2,5. U 5. kolu sastali su se s ekipom Brda i pobijedili  i istim rezultatom kao i Omišane 3,5  :  2,5, dok su u 6. kolu protiv ekipe Sv. Vid  iz  Privlake igrali  4,5 : 1,5.

S ove ostvarene tri pobjede ekipa ŠK Petar Sedlar Pepe zauzima drugo mjesto na tablici s 11 bodova, a ispred njih su tek Šibenčani s bodom više.
Ostale ekipe bodovno zaostaju za vodećim dvojcem pa je jasno da će se o  tituli najboljih u ligi i sudioniku kvalifikacija za ulazak u 1. ligu odlučivati u susretima preostala tri kola, koja će se igrati u Makarskoj od 3. do 5. studenog, a među njima je i direktan ogled Kaštelana i Šibenčana.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij