hren
 

Nakon što je protekle nedjelje započela nova, 20. sezona Malonogometne lige grada Kaštela sa dvanaest ekipa pred nama je 2. kolo koje se igra sutra u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom.

Favoriti su na samom startu, uz dosta muke, ipak zabilježili prve pobjede, a prema parovima 2.kola možemo pretpostaviti da im niti sutra neće biti ništa lakše, da će se morati dobrano potruditi kako bi došli do novih bodova.

Sutrašnje kolo otvaraju momci iz Marine i iskusni Solinjani, dok će nakon njih na teren istrčati lanjski prvaci 'školjkaši' koji igraju protiv ekipe Sv. Kajo novajlije u ligi. U trećoj utakmici sastaju se Štafilićani i Mladež HDZ-a, dvije ekipe iza kojih je dugogodišnje rivalstvo.

Marinu Kaštela očekuje teška i grčevita borba protiv dobre ekipe CB 'Arka' koja je na staru zabilježila najuvjerljiviju pobjedu u susretu protiv FC Bonita koje pak sutra očekuje još jedan novajlija u ligi ekipa CB 'Macao' a u zadnjoj utakmici očekuje nas susret mladih momaka iz ekipe Pletionica Ivković i Vinišća. 

NEDJELJA, 22.10.2017.......................raspored 2.kola

16:00...MNK Marina -- Dar-mar Solin 
16:55...Sv. Kajo -- Školjke 'Katić'
17:50...Kaštel Štafilić-CB 'Virus' -- Mladež HDZ-a Kaštela
18:45...Marina Kaštela -- Caffe bar 'Arka'
19:40...FC Bonito Kaštela -- Caffe bar 'Macao' 
20:35...MNK Pletionica Ivković -- MNK Vinišće


KOMENTARI: