hren
 

ODBOJKAŠKI 'PRAZNIK' U KAŠTELIMA
U trećem kolu odbojkaške Superlige kaštelanski muški i ženski predstavnici igraju  na svom parketu u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom. Dan otvara Marina Kaštela u 15 sati protiv Osijeka, zatim će na parket kaštelanska Mladost i Centrometal u 17:30 sati te Kaštela Cemex i Rijeka u 20 sati.

Kaštelani su očekivano u srijedu s lakoćom prošli Split u 1. kolu kupa. Teža utakmica očekuje ih u subotu kada im u goste stiže neugodni Centrometal koji je u prvom kolu u petom setu ispustio pobjedu protiv Medicinara, a u prošlom kolu izgubio od zagrebačke Mladosti, iako su poveli s 1:0. Okus pobjede osjetili su u srijedu kada su u Kupu slavili protiv Croatije s 3:1. Mladost je favorit u ovom okršaju, a na strani domaćina je i daleko bolji međusobni omjer.

3. kolo:
Medicinar – Rijeka
HAOK Mladost – Mursa Osijek
Mladost Ribola Kaštela - Centrometal
Kitro Varaždin – Sisak

Seniorke

Manje od 24 sata nakon okršaja u finalu Superkupa odbojkašice Marine Kaštela i Osijeka susrest će se u prvenstvu. Osječanke su ove sezone oslabljene za dvije igračice, no to su u prijelaznom roku popunile prinovama, dok se Marina u pojačanjima fokusirala na vlastiti pogon. Trener Krunić već je najavio da će utakmica biti vrlo zahtjevna zbog fizičke i emocionalne istrošenosti od Superkupa, ali ipak vjeruje u pobjedu.

Na kraju odbojkaškog dana u Kaštelima sastat će se Kaštela Cemex i Rijeka. Gostujuća ekipa nakon prva dva kola ima svih šest bodova na kontu te se do sada pokazala kao potencijalna opasnost za Marinu i Mladost koji bi i ove godine trebali voditi glavnu riječ za pitanje prvaka. Kaštela Cemex do prvih bodova stigla je prošlog vikenda, a tri dana kasnije slavili su i u Kupu.

3. kolo:
Kaštela Cemex – Rijeka
Nova Gradiška – Poreč
Olimpik – HAOK Mladost
Marina Kaštela – Osijek


KOMENTARI: