hren
 

U četvrtom kolu 1. HRL – jug Ribola Kaštela gostuje kod neugodnog Buzeta, dok Marina Kaštela u 2. ŽHRL – jug igra protiv Trogira 58.

Remi protiv Solina oduzeo je Riboli Kaštela vodeću poziciju, no u ranoj fazi prvenstva bod zaostatka je itekako lako nadoknadiv. Da bi se držali pri vrhu, Kaštelanima su potrebni bodovi i u utakmici protiv Buzeta, njihovog sljedećeg protivnika. Buzet je u prvenstvo krenuo sa samo jednom pobjedom te dva poraza. Pred domaćom publikom puno su opasniji pa će i u susretu protiv Ribole nastojati pomrsiti njihove planove. Utakmica je po rasporedu u subotu u 19 sati u dvorani na Buzetu.

4. kolo:
Kozala – Hrvatski Dragovoljac
Metković 1963 – Split
Buzet – Ribola Kaštela
Biograd – Pećine
Vodice – Mladi Rudar
Dubrovnik – Solin

2. ŽHRL - jug

Na krilima visoke pobjede prošloga vikenda rukometašice Marine Kaštela u trećem kolu dočekuju Trogir 58. Gošće su u prošlom kolu bile slobodne te su imale više vremena za pripremu ovoga susreta u kojem će tražiti nove bodove. U prvom kolu remizirali su sa Makarankama koje su prošlog vikenda doživjele visok poraz upravo od Marine. Utakmica je po rasporedu u nedjelju u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu s početkom u 19 sati.

3. kolo:
Sinj – Hoteli Makarska
Metković – Split
Orkan – Dalmatinka
Marina Kaštela – Trogir 58
Zadar 1954, slobodan


KOMENTARI: