hren
 

JADRAN LOVI PRIKLJUČAK, GOŠK U ŽRNOVNICI
Deveto kolo 3. HNL – jug dovodi Val na Park mladeži gdje će u subotu igrati protiv jakog Splita. U 1. ŽNL Jadran (KS) protiv posljednjeg Oska traži pobjedu s kojom će ostati priključeni vodećima, dok Gošk gostuje u Žrnovnici protiv Mosora.

Zanimljiva utakmica očekuje se ove subote na Parku mladeži: najmlađa ekipa lige dolazi u goste trenutno najraspoloženijoj ekipi lige. Splićani su se nakon nešto lošijeg starta podigli u formi te su u naletu s četiri pobjede i remijem. Val se unatoč porazu u prošlom kolu ipak nije vratio na začelje, a iako igra i nije tako loša rezultat je onaj koji tek treba doći. Protiv Splita Val ima neugodnu statistiku. U tri utakmice doživjeli su tri poraza, primili čak 13 pogodaka bez ispaljenog metka. Utakmicu sudi splićanin Ante Jurić, a pomagat će mu Matko Palada iz Trogira i Ante Pavlinović iz Splita.

9. kolo:
Subota, 21.10.2017., u 15:00 sati
Split – Val
Primorac (B) – Gošk
Junak – Hrvace
Zmaj (B) – Jadran (LP)
Imotski - Zagora
Zadar – Urania

Nedjelja, 22.10.2017., u 15:00 sati
Primorac 1929 - Neretvanac
Croatia – Kamen

1. Županijska liga

Sedmo kolo 1. Županijske lige već su u četvrtak otvorili Omladinac i Jadran (T) koji su odigrali bez pogodaka. Tako su prve dvije ekipe ostavile mogućnost da već u subotu netko novi preuzme vodeću poziciju.

Jedna od ekipa koje pobjedom mogu skočiti na vrh je Gošk koji je u prvih šest kola pokazao da unatoč određenim problemima u ekipi može konkurirati na vrh. U subotu gostuju u Žrnovnici, najljepšem i najboljem terenu dalmatinskih niželigaških klubova, idealnom za pokazati stanje nogometa. Mosor se nakon šest kola smjestio tek na devetom mjestu sa samo dvije pobjede i jednim remijem. Utakmica je po rasporedu u 15 sati.

Remi Omladinca i Jadrana (T) može iskoristiti i sućurački Jadran koji je nakon prošlotjednog poraza malo zaostao za vodećima. Odlična prilika pruža im se u domaćem susretu protiv Oska, kluba koji se po dolasku u 1. ŽNL nakon ispadanja iz 3. HNL – jug muči s rezultatom i bodovima. Prvu pobjedu upisali su tek prošli tjedan, a tjedan prije doživjeli su poraz od Hvara od čak 9:1. Utakmica je po rasporedu u subotu u 15 sati na stadionu Zrinski u Kaštel Sućurcu.

7. kolo:
Četvrtak, 19.10.2017., u 15:30 sati
Omladinac – Jadran (T) 0:0

Subota, 21.10.2017., u 15:00 sati
Mosor – Gošk
Mladost (P) – Omiš
Zmaj (M) – Postira Sardi
Hvar – Uskok
Jadran (KS) - Osk

Nedjelja, 22.10.2017., u 15:00 sati
Sloga (M) – Orkan


KOMENTARI: