hren
 

PRETPLATA 150 kn, POJEDINAČNA ULAZNICA 20 KN
Još je ostalo deset dana do prve domaće utakmice koju kaštelanski košarkaši igraju protiv 'Cibone' (nedjelja, 29. listopada u 17,30 sati). Za sve one koji žele pogledati sve domaće utakmice HT Premijer lige u kaštelima, u KK Ribola Kaštela omogućili su kupovinu godišnje ulaznice (iskaznice), a cijena joj je 150 kuna te vrijedi i za eventualne susrete u Kupu Krešimira Ćosića na 'Sokolani'.

Zainteresirani se radi predbilježbe i dodatnih informacija mogu javiti na broj 098/163-6093, a predbilježiti se mogu i u dvorani na 'Sokolani' svakog radnog dana između 17,30 i 19,30 sati ili u dvorani OŠ u Kaštel Sućurcu ponedjeljkom, srijedom i petkom od 20,30 do 21,30 sati. 

Inače, pojedinačna cijena ulaznica biti će, bez obzira na protivnika, ukupno 20 kn. Ovo 'ukupno' znači da je u cijenu uključena i obavezna naknada od 5 kn za prodajna mjesta.

Karte se mogu kupiti na više prodajnih mjesta. U Kaštelima su to: TISAK MEDIA ZRAČNA LUKA SPLIT, 'UNI RENT ZRAČNA LUKA SPLIT, UNI RENT KAŠTEL STARI i FOTO IRIS KAŠTEL SUĆURAC, dok sva ostala prodajna mjesta možete pronaći ovdje: http://adriaticket.com/locations. Karte možete kupiti i putem interneta, već od danas za susret 'RIBOLA KAŠTELA' – 'CIBONA' ovdje: http://adriaticket.com/event/1960.

KK Kaštela tako uz Vrijednosnice Osijek imaju najjeftiniju pretplatničku ulaznicu u HT Premijer ligi.


KOMENTARI: