hren
 

ODBOJKAŠKI SUPERKUP U PETAK
U ženskoj odbojkaškoj konkurenciji lov na prvenstvo i kup već je započeo, ali prvi trofej koji će se ove sezone podignuti bit će trofej osvajača Superkupa. Marini Kaštela suprotstavit će se Osijek koji je stekao pravo sudjelovanja u Superkupu kao finalist odbojkaškog kupa.

Marina Kaštela je prošlu sezonu izgradila svoju trofejnu riznicu kada je s tri trofeja pokorila hrvatsku žensku odbojku. Priliku da osvoje četvrti trofej u nizu imaju u petak kada na svom parketu dočekuju Osijek u utakmici Superkupa.

„Mi u svakoj utakmici, a posebno u domaćoj utakmici idemo na pobjedu bez obzira o kome se radilo. U utakmici protiv Olimpika imali smo neke probleme s ozljedama, ali sad je to riješeno i spremni smo za tu utakmicu“, rekao je trener Marine Milorad Krunić te nastavio:

„Osijek je na ljeto ostao bez Volmut i Pavičić, ali su na toj poziciji pronašli zamjene. Mi smo, s druge strane, nismo dovodili zamjene za one igračice koje su otišle, ali smo to popunili s mladim igračicama iz našeg kluba. Ali bez obzira na to mislim da ulazimo u utakmicu kao favoriti i nadamo se da ćemo imati podršku s tribina.“

Utakmica je po rasporedu u petak u 19:30 sati u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom, a sudit će Milan Rajković i Domagoj Niessner. Sutradan, u subotu, iste će se ekipe sastati na istom mjestu u prvenstvenom okršaju s početkom u 15 sati.

„Već sutradan nas čeka prvenstveni susret s Osijekom i to će biti izrazito veliki fizički napor. Riječ je o manje od 24 sata do nove utakmice, cure će biti fizički i emocionalno istrošene od Superkupa pa ćemo morati malo poštedjeti važnije igračice“, zaključio je Krunić.


KOMENTARI: