hren
 

NAJBOLJA ŠKOLA ODBOJKE U DRŽAVI
Odbojkaški klub Mladost Ribola Kaštela vrši upise u školu odbojke za djecu od 4. do 8. razreda osnovnih škola. Novost je od ove godine da osim u Lukšiću i Starom, škola kreće i u Kaštel Novom. Mladost u svojoj omladinskoj školi ima oko 80 članova,a godinama su jedna od najboljih škola u Hrvatskoj te ima igrače u mlađe kadetskoj, kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj reprezentaciji Hrvatske.

Klub se može pohvaliti da iz omladinske škole danas imaju nekolicinu  igrača u inozemnim   klubovima, a najavljuju pojačan rad u radu s djecom s ciljem širenja baze i uključivanja djece u zdrav život i bavljenje sportom.

U radu će osim trenera odbojke sudjelovati i dipl. kineziolozi koji će voditi kontrolu o zdravlju djece u suradnji s dr.sc Franom Žuvelom profesorom atletike, Damirom Znaorom dipl. kineziologom, Zoranom Božicem bacc kineziologije, a za odbojkaške treninge zadužen je  izbornik kadetske i juniorske reprezentacije Hrvatske, Ivan Andromak trener odbojke, a  u rad ce se uključivati i izbornik  seniorske reprezentacije Hrvatske Ivan Rančić.

Djeca će moći uživati u putovanjima, zabavi, stručnim treninzima i sklapanju novih prijateljstva,uz posjete seniorskim treninzima i gledanje vrhunskih europskih utakmica.

Prijave možete obaviti putem mobitela 097/713-0004 ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 


KOMENTARI: