hren
 

Ove srijede na rasporedu su utakmice 1. kola odbojkaškoga Kupa. Kaštelanski predstavnici igrat će protiv istih protivnika koje je ždrijeb spojio i prošle dvije godine.

Mladost Ribola Kaštela u prvom kolu gostuje kod obližnjeg Splita protiv koga imaju samo pozitivan učinak. Splićani se trenutno natječu u 1. Ligi te kao vodeća ekipa u dva kola bilježe dvije pobjede. Mladost se do sada gotovo uvijek zaustavljala u finalu, no možda ove sezone ipak podignu pehar osvajača Kupa. Utakmica je po rasporedu u srijedu s početkom u 20 sati u dvorani na Poljudu. Utakmicu sude Joško Perajica i Ivan Jukić.

1. kolo:
Srijeda, 18.10.
Split – Mladost Ribola Kaštela
Trnje – HAOK Mladost
Rovinj – Rijeka
Daruvar – Mursa Osijek
Croatia – Centrometal
Sokol – Sisak
Zadar – Šibenik 91
Kitro Varaždin - Centrometal

Seniorke

Marina je prošle godine svoj pohod prema osvajanju Kupa započela protiv OK Brda, protiv koga ponovo igraju u 1. kolu. Utakmica se trebala odigrati u srijedu, međutim, odgođena je do daljnjega. Stoga se Marina sada okreće na puno važniju utakmicu, u petak dočekuju Osijek u Superkupu u borbi za prvi ovosezonski trofej.

Kaštela Cemex se nakon dugog putovanja u Istru u sklopu 2. kola Superlige spušta na sami jug Hrvatske gdje će odmjeriti snage s Dubrovnikom. Dubrovčanke se natječu u 1. B nacionalnoj ligi što bi bilo ravno trećoj ligi. Na početku sezone imaju polovičan učinak od jedne pobjede i jednog poraza. Isto tako imao i Kaštela Cemex, ali njihov boravak u Superligi ipak govori da su kvalitetnija ekipa. Utakmica je u srijedu u 19 sati u dvorani na Gospinom polju. Utakmicu sude Toni Ivković i Marija Jakovac.

1. kolo:
Srijeda, 18.10.
Brda – Marina Kaštela
Kostrena – HAOK Mladost
Kitro Varaždin – Osijek
Dubrovnik – Kaštela Cemex
Rijeka – Poreč
Đakovo – Nova Gradiška
Olimpik - Vukovar
Drenva - Rockwool


KOMENTARI: