hren
 

KATARINI I ZLATO I BRONCA
Na prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete i mlađe seniore, koje se održalo u Splitu, nastupili su i judaši JK Dalmacijacement te osvojili pet medalja, a nešto mlađi judaši nastupili su na međunarodnom turniru u Nikšiću te kući donijeli četiri medalje.

Na prvenstvu u Splitu nastupilo je 14 članova JK Dalmacijacement pod vodstvom trenera Josipa Barića.
Prvo mjesto u svojoj kategoriji, u konkurenciji mlađih kadeta, osvojila je Katarina Krišto, koja je u konkurenciji mlađih seniorki osvojila brončanu medalju. Tako je uz titule državne prvakinje u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji, Katarina postala i državna prvakinja među mlađim kadetkinjama.
Brončane medalje u Splitu su osvojili Josipa Kovač i Igor Krivić u konkurenciji mlađih kadeta te Ana Ljubić među mlađim seniorkama.

Nikšićke četiri medalje

Na međunarodnom turniru u crnogorskom Nikšiću, gdje je nastupilo 250 judaša iz pet država, nastupila je i peteročlana delegacija kaštelanskih judaša, predvođena trenerima Hrvojem Delašem i Marinom Vujićem.

Od njih, medalju nije osvojio jedino Luka Delić, plasiravši se na peto mjesto u svojoj konkurenciji.
Luka Sabljić na ovom je turniru osvojio drugo mjesto, a Lana Delić, Duje Topić i Laura Kesovija okitili su se brončanim medaljama.


KOMENTARI: