hren
 

UPISI ZA MLAĐE KATEGORIJE
Šahovski klub Petar Sedlar Pepe, uz angažman na natjecanjima, brine i o mladim šahovskim snagama, a do kraja godine upisuje nove članove, kadete i mlađe kadete, djevojčice i dječake od 6 do 12 godina starosti.

Sve informacije oko upisa, kao i sam upis, mogu se dobiti i obaviti kod tajnika kluba Stjepana Gudelja, pozivom na broj mobitela 098 927 69 81 ili putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za one koji se još nisu upoznali s radom ovog kluba napominjemo da klub iz godine u godinu niže sve bolje rezultate, nastupajući u 1A ligi s prvom seniorskom momčadi, a na nedavno održanom prvenstvu države u Malom Lošinju osvojili su peto mjesto u konkurenciji deset najboljih hrvatskih ekipa.
Druga seniorska momčad odlično nastupa u 2. hrvatskoj ligi – jug, a svoje seniorske predstavnike kaštelanski klub ima i u 3. te 4. Hrvatskoj ligi.

Posebna pažnja u klubu je usmjerena i na nastupe u 1. kadetskoj ligi, gdje igra kadetska ekipa ŠK Petar Sedlar Pepe, a među kadetima posebno se ističe, kako nam je kazao predsjednik kluba Ivica Brkić, 10-godišnji Marin Grgantov, koji sa suigračima zadaje glavobolje i iskusnijim klubovima.


KOMENTARI: