hren
 

SUPERKUP U KAŠTELIMA
Utakmica Superkupa znak je da je prvenstvo pred samim početkom. Nakon prošlogodišnjeg dramatičnog osvajanja HAOK Mladosti protiv Mladosti Ribole Kaštela, obje ekipe ponovo se sastaju u Kaštel Starom u borbu za prvi trofej.

Osvajač prvenstva i osvajač Kupa ulaze u utakmicu sa stopostotnom spremom i ambicijom da prvi trofej u sezoni bude ispisana njihovim imenom. Kaštelani su već godinama ispred Zagrepčana u prvenstvu, dok se oni zadovoljavaju osvajanjem kupova. Prošle godine Zagrepčani su dramatično osvojili prvi Superkup, a u tri utakmice u MEVZA-i pokazali su da su spremni obraniti naslov.

„Mladost je stvarno dobra ekipa, jako su dobro odigrali u MEVZA-i za vikend. Dobro su se pojačali, pokrili su pozicije u kojima su bili slabi. Sutrašnja utakmica bit će jako teška, kao i cijelo prvenstvo. Ali svi čekamo tu utakmicu protiv Mladosti“, rekao je jedan od dugogodišnjih igrača kaštelanske Mladosti Ante Giljanović.

Utakmica je u četvrtak u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom s početkom u 18 sati. Utakmicu sude Ksenija Jurković i Jasmin Ramić.


KOMENTARI: