hren
 

ŽETVA MEDALJA OVOG VIKENDA
Kaštelanski judaši prošlog su vikenda sudjelovali na međunarodnom Adria kupu u Makarskoj i još jednom bili uspješni, a uspjeh su ostvarili i na međunarodnom turniru u Varšavi.

Na turniru u Makarskoj sudjelovalo je 13 klubova i 121 natjecatelj, među kojima je ekipno prvo mjesto pripalo JK Kaštela koje su na natjecanju vodili treneri Ante Batinić i Jerko Mrković, dok je ekipa JK Dalmacijacement, pod vodstvom trenera Katarine Barić i Marina Vujića, osvojila sedmo mjesto.

Zlatne medalje na turniru osvojili su Gabriela Biluš Gagić, Nikola Botić, Ivan Brnada, Leonarda Butir, Mijo Jurić Pešić, Nina Perišić, Josip Rozga, Roko Rozga, Martina Tucaj, Luka Zorotović i Ivana Zorotović iz JK Kaštela te Ante Kuzma Grubišić i Luka Delić iz JK Dalmacijacement.

Srebrne medalje ovom su prilikom pripale Cementašima Gabrijelu Franjiću, Patriku Blaževiću, Melani Radić, mateu Rajčiću i lani jerkunici, kao i Luki Botiću, jeleni Brešković, Hrvatinu Franiću, Duji Ivici, Roku Jamanu, Lauri Lagator, Ivanu Novaku, Ivanu Rozgi, Nini Sedlar i Nikoli Svalini iz JK Kaštela.

Članovi kluba iz Rudina Nina Arambašić, Toma Batinović, Tomislav Čorlija, Petar Grabić, Antonio Jurić Pešić, Carllo Skelin, Mirko Vidić, Jakov Žunić i Nikola Zorotović, osvajači su brončanih medalja, kao i Anton Jerkunica iz JK Dalmacijacement.

Judaši su ostvarili i još nekoliko plasmana na peta, sedma i deveta mjesta u svojim kategorijama, a neki od judaša JK Kaštela, Martina Tucaj, Leonarda Butir, Luka Zorotović, Nina Perišić, Mijo Jurić Pešić i Ivana Zorotović ponijeli su titule najuspješnijih boraca u svojim dobnim konkurencijama.

Warsaw open 2017

Judaši JK Dalmacijacement nastupili su i na međunarodni turnir u Varšavi, koji je okupio preko 1617  natjecatelja iz 31 zemlje, a trener Josip Barić na ovo je natjecanje poveo četvero natjecatelja.

Prvog dana natjecanja kadetkinja Katarina Krišto s ukupno šest dobivenih borbi u kategoriji do 63 kg, okitila se zlatnom medaljom, a Lovre Barišić u kategoriji do 66 kg, s tri pobjede i dva poraza plasirao se na deveto mjesto.

Drugog dana Roberto Raca je sa dvije dobivene borbe i jednim porazom borio se za treće mjesto, no meč je izgubio te se plasirao na peto mjesto.

Katarina Krišto nastupila je i u juniorskoj konkurenciji, gdje je krenula s pobjedom, no potom je izgubila i ostala bez plasmana.

Ana Ljubić u juniorskoj konkurenciji u kategoriji preko 78 kg plasirala se na peto mjesto.

Nakon natjecanja trener i natjecatelji ostali su, zajedno s još 1500 judaša na dvodnevnim pripremama u Poljskoj.


KOMENTARI: