hren
 

ZAVRŠENA ČETIRI KOLA
Šahisti ŠK Petar Sedlar Pepe od prošle sijede borave u Malom Lošinju, gdje sudjeluju u borbi za što bolji plasman na 26. ekipnom prvenstvu Hrvatske 1A liga, a nakon četiri odigrana kola zauzimaju vrlo dobro peto mjesto.

Na prvenstvu nastupa deset najboljih hrvatskih seniorskih ekipa, a osim Kaštelana tu je i ekipa Solin Cemexa iz Solina, Zagreba, riječke Liburnije, Ferit Osijek, Rijeka, Podravka iz Koprivnice, Sljeme – Agroproteinka iz Sesveta, Vukovar 91 i Đuro Đaković iz Slavonskog Broda.

Kaštelanska ekipa na prvenstvu nastupa u sastavu velemajstori Evgeny Romanov, Ivan Ivanišević, Bogdan Lalić i Nenad Šulava te međunarodni majstori Zdenko Plenković, Robert Lončar, Nenad  Dorić i Mirko Jukić.

U prvom kolu ŠK Petar Sedlar Pepe igrao je 3:3  s ekipom Solina, a drugo kolo okončali su 4 : 2 protiv ekipe Sljeme – Agroproteinka.  Od ekipe Vukovara 91 bili su bolji rezultatom 3,5:2,5, dok su u ogledu s ekipom Rijeke bili nešto lošiji pa je rezultat za pločom bio 2,5:3,5 u korist Rijeke.

U petom kolu ovog ponedjeljka Kaštelani igraju protiv trenutno vodeće ekipe Zagreba, u utorak protiv Liburnije, a u srijedu protiv osječkog Ferita. U  osmom kolu koje se igra u četvrtak protivnik im je ekipa Đure Đakovića, dok će sudjelovanje na prvenstvu završiti dvobojem s Podravkom iz Koprivnice.           


KOMENTARI: