hren
 

NASTUPI U SLOVENIJI, ALBANIJI I DUBROVNIKU
JK Dalmacijacement  proteklog vikenda imao je svoje predstavnike na turnirima i natjecanjima u Oplotnici, Skadru I Dubrovniku, gdje su se okitili s 19 medalja različitog sjaja.

Na Pokalu Oplotnice u Sloveniji, gdje je nastupilo oko 250 natjecatelja iz više država, ogledalo se i sedam Cementaša pod vodstvom  trenera Josipa Barića te su osvojili šest medalja.

Zlatne medalje osvojili su Luka Milić, Ante Kuzma Grubišić i Stipe Iličić, a  srebrom  se okitio Anton Jerkunica. Petar Jerčić i Roko Ćorluka osvajači su brončanih medalja, dok se Roko Stričević plasirao na peto mjesto.

Judaši Dalmacijacementa nastupili su i na Otvorenom prvenstvu Dubrovačko-neretvanske županije u Dubrovniku gdje je nastupilo 197 natjecatelja.
Treneri Hrvoje Delaš i Jure Vukadin poveli su sedam judaša koji su osvojili sedam medalja.
Prvo mjesto u svojoj konkurenciji zauzeli su Martina Raca i Šime Bonacin, Josip Taraš i Petar Radačić bili su srebrni,  a Duje Ban, Željko Barišić i Dorijan Šunjerga osvojili su bronce.

Isti judaši, kao i u Dubrovniku, nastupili su dan kasnije u Skadru u Albaniji  na kupu "MajkeTereze", pri čemu su Šime Bonacin, Željko Barišić i Josip Taraš bili  zlatni, Petar Radačić i Dorijan Šunjerga osvojili su srebrne, a Martina Raca i Duje Ban brončane medalje.


KOMENTARI: