hren
 

Ostalo je još nešto više od dva tjedna (7.10.) do početka nove odbojkaške sezone. Klubovi se intenzivno pripremaju za svoje ciljeve, a borbu za titulu i ove godine bi glavnu riječ trebali voditi kaštelanski i zagrebački klubovi.

Mladost Ribola Kaštela prvenstvo će startati domaćim susretom protiv novog člana Superlige Kitro Varaždina. Potom slijedi gostovanje kod Siska, pa utakmica protiv Centrometala. Derbi protiv zagrebačke Mladosti na rasporedu je sredinom studenog u Zagrebu. No, prije prvenstva Mladost Ribola Kaštela odigrat će utakmicu superkupa protiv HAOK Mladosti, a već krajem ovog mjeseca odigrat će tri utakmice Mevza lige.

1. kolo:
Mursa Osijek – Rijeka
Medicinar – Centrometal
HAOK Mladost – Sisak
Mladost Ribola Kaštela – Kitro Varaždin

Nakon osvajanja povijesne titule najboljih u državi, odbojkašice Marine Kaštela u obranu naslova krenut će protiv Nove Gradiške, te će potom ugostiti Olimpika. Derbi s konkurenticama za naslov, HAOK Mladosti, bit će u sklopu petog kola početkom studenog. Za razliku od njih, Kaštela DC imaju nešto teži ždrijeb. U prvom kolu dočekuju HAOK Mladost, zatim gostuju u Poreču. Gradski derbi na rasporedu je sredinom srpnja u posljednjem kolu prvog dijela prvenstva.

1. kolo:
Mursa Osijek – Rijeka
Medicinar – Centrometal
HAOK Mladost – Sisak
Mladost Ribola Kaštela – Kitro Varaždin


KOMENTARI: