hren
 

Na pripremnom turniru u Kaštel Sućurcu sudjelovale su četiri ekipe, a najbolja je bila ekipa Izviđač iz Ljubuškog koja je u finalu svladala domaćina Ribolu Kaštela. Sve utakmice odigrale su se pred dvjestotinjak gledatelja

Turnir su otvorili Solin i Ribola u prvom polufinalnom susretu. Utakmica je bila napeta do samoga kraja kada je Vujičević sa zvukom sirene postigao pobjedonosni pogodak koji je gurnuo Ribolu u finale. U drugom polufinalnom susretu Izviđač je s lakoćom svladao Trogir rezultatom 21:30, uz čak dvanaest različitih strijelaca. Nakon toga je uslijedila borba za treće mjesto koja je pripala Trogiru. Trogirani su potpuno nadigrali indisponirane Solinjane rezultatom 33:23. U središnjem događaju, finalu, pobjedu je odnio Izviđač. Gosti su pokazali bolju i konkretniju igru u obrani i u napadu te su zasluženo došli do prvog mjesta.

Solin: Režić, Vrgoč, Ivić, Boban, J. Smoljo, Maleš, Žićerić, Jukić, L. Smoljo, Ninčević, Milaković, Radnić

Trogir:Maljković, Špika, Babić, Prskalo, Viljac, Piteša, Milat, Baković, Grbeša, Zebić, Rogulj, Jažo.

Ribola Kaštela: Pepur, Šegrt, Ilić, Milas, Pavlov, Andabak, Tadin, Šolić, Krokar, Javorčić, Papić, Bujas, Čokić, Kovačević, Taraš, Tukić, Vujičević, Mikas, Jarčević.

Izviđač:Ivanković, Kuglić, Budalić, Mišotić, Miličević, Alilović, Mandić, Marković, Čutura, Leković, Papak, Bubalo, Grbavac, Vukić, M. Pavlak, A. Pavlak, Jozinović.

Polufinale:
Solin – Ribola Kaštela 23:24 (10:11)
Trogir – Izviđač 21:30 (10:16)

3. mjesto:
Trogir – Solin 33:23 (17:9)

Finale:
Izviđač – Ribola Kaštela 33:28 (19:11)

Foto: Dragan Kovač


KOMENTARI: