MLADOST U SUĆURCU, GOŠK PREMA KLISU
Četvrto kolo 3. HNL donosi nekoliko zanimljivih susreta. Među njima je debi Šušnjare na klupi Vala kod neugodnih Hrvaca, dok se najzanimljiviji susret očekuje između Imotskog i Junaka. U 1. ŽNL Jadran dočekuje Mladost (P), dok Gošk putuje prema Klisu.

Novi trener Vala Goran Šušnjara imao je tek nekoliko dana za pripremiti svoju ekipu za subotnji okršaj sa Hrvacama. Hrvace se posljednjih nekoliko godina nalaze na vrhu trećeligaškog baluna. Klub je više nego stabilan trećeligaš, a i u novu sezonu krenuo je dobro; nakon tri kola imaju sedam bodova uz gol razliku 6:0. Doduše, jedna utakmica je dobivena za zelenim stolom jer se prvo kolo Neretvanac nije pojavio. Vala tako čeka teško gostovanje, gostovanje na kojima su u zadnjih deset godina ostvarili samo jednu pobjedu i jedan remi. Utakmicu sudi Goran Agičić (Ražanac), a pomagat će mu Mario Soldić (Hrvace) i Ante Proso (Gata).

4. kolo:
Subota, 16.9.2017., u 16:30 sati
Imotski – Junak
Zadar – Primorac (B)
Urania – Croatia
Zagora – Split
Jadran (LP) – Primorac 1929
Hrvace – Val
Gošk – Kamen

Nedjelja, 17.9.2017., u 16:30 sati
Neretvanac – Zmaj (B)

1. Županijska liga

Nakon početne pobjede protiv Mosora, nogometaši Jadrana (KS) na domaćem terenu dočekuju još jednu ekipu koja je startala s pobjedom. Riječ je o Mladosti iz Prološca koja je s 3:1 bila bolja od Sloge. Obje ekipe dobro se poznaju, već nekoliko godina sastaju se u 1. Županijskoj ligi. Do sada je u međusobnim susretima gotovo uvijek bodove nosio imao domaćin; Sućurani ne bi imali ništa protiv da se ta tradicija nastavi. Utakmicu sude Kristijan Kuduz, Damir Silić i Mihael Kovačev.

Gošk će nove bodove tražiti u Klisu gdje ih domaćin Uskok čeka u drugom kolu. Klišani su u prvom kolu izgubili od Omiša s 3:1, no na svom terenu uvijek su predstavljali veću opasnost. Gošk se s minimalnih 1:0 dočepao pobjede na otvaranju, no u Klisu ih ipak čeka teža zadaća. Utakmicu sude Mario Jadrijević, Hrvoje Erceg i Branimir Poljak.

2. kolo:
Četvrtak, 14.9.2017.
Orkan – Omladinac 0:1

Subota, 16.9.2017., u 16:30h
Jadran (KS) – Mladost (P)
Osk - Mosor

Nedjelja, 17.9.2017., u 16:30h
Jadran (T) – Hvar
Sloga (M) – Zmaj (M)
Uskok - Gošk
Postira Sardi – Omiš


KOMENTARI: