DOMAĆINI SE OKITILI S DVANAEST MEDALJA I PEHAROM TROFEJ GRADA KAŠTELA
Razigrani plesni ritmovi odzvanjali su jučer i izmjenjivali se sportskom dvoranom na Sokolani u Kaštel Sućurcu, gdje je održan prvi međunarodni Kaštela Dance open u organizaciji KUD-a Korak, koji je okupio dvjestotinjak mladih plesača.

Svojim plesnim koreografijama kroz čak 90 točaka, predstavili su se plesači 14 klubova  iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine – Republike Srpske, koji su se natjecali u konkurenciji mažoret plesa, twirlinga, jazz balleta, acrobatice, modernog plesa, free stylea, hip hopa te latino plesa.

Na samom početku natjecanja, riječi dobrodošlice svim sudionicima u ime organizatora uputio je predsjednik udruge Korak i direktor turnira Ivan Tošić, kao i zamjenica gradonačelnika Jadranka Matok-Bosančić, poželjevši svima što bolje rezultate.

Svi poklonici plesa imali su tako priliku  tijekom cijelog dana uživati u raznim plesnim koreografijama, među kojima svakako valja istaknuti domaćine iz Kulturno umjetničkog društva Korak - Mažoretkinje grada Kaštela, koji su nastupili s ukupno 12 koreografija te osvojili 9 zlatnih i tri srebrne medalje, kao i pehar Trofej grada Kaštela zbog cjelokupnog dojma.

Osim zahvalnica, diploma i medalja najboljima u svim kategorijama, koje vam donosimo u cijelosti, uz Trofej grada Kaštela organizatorima, pehari su pripali i članicama plesnog kluba Lambada iz Splita za najljepši kostim, članici PK Fiume iz Rijeke Paoli Rađi za najviše osvojenih medalja,  kao  i modnom klubu Modest - Tivatske mažoretke iz Crne Gore za najviše prijavljenih koreografija na natjecanju. Pehar kao Miss pojavnosti dobila je Mia Jerković iz Kulturno umjetničko društva Korak - Mažoretkinje grada Kaštela.

Foto: Dragan Kovač


KOMENTARI: