hren
 

USKORO PRVI NASTUP RIBOLE KAŠTELA U PREMIJER LIGI
U ponedjeljak su košarkaši Ribole Kaštela prvi puta ove sezone stali na parket svoje dvorane i tako krenuli u pripreme za povijesni nastup u Premijer ligi. Prema priopćenju kluba, na prvom okupljanju bilo je deset igrača, dok se kompletiranje rostera očekuje narednih dana.

Već na prvom treningu, pod vodstvom glavnog trenera Luke Žitka i pomoćnika Tonija Biočića, igrači su počeli raditi u žestokom ritmu. Odmah na početku priprema klub je objavio program pripremnih utakmica koje bi trebale pripremiti Kaštelane za bitku s najboljima u državi. Prvi susret bit će za desetak dana protiv prvoligaša Diplomusa, a posljednja utakmica trebala bi biti na kraju rujna. Drugu utakmicu Ribola će odigrati protiv člana A-2 lige, no protivnik će biti naknadno poznat. Sve domaće utakmice Ribola će igrati u svojoj dvorani na Sokolani s početkom u 17:45 sati.

U međuvremenu je klub objavio dolazak novog igrača. Riječ je o 24-godišnjem Petru Živkoviću iz Slavonskog Broda. Bio je na širem spisku reprezentativnih kandidata, a svoj klub predstavljao je na 'All-Stars' susretu odigranom u Šibeniku 2014. godine. U Ribolu Kaštela dolazi iz Rekord Tima.

Pripremne utakmice:

Diplomus – Ribola Kaštela, 9.9.
Ribola Kaštela – A-2 ligaš, između 13. i 16.9
Ribola Kaštela – Jazine Arbanasi, 20.9.
Šibenik – Riobla Kaštela, 23.9.
Ribola Kaštela – Ohrid, 27.9.
Ribola Kaštela – Šibenik, 30.9.


KOMENTARI: