hren
 

3. HNL – JUG
Trećeligaški klubovi ponovo su na terenima dok nova sezona 3. HNL – jug starta ovoga vikenda. Šesnaest klubova u igri je za naslov prvaka i plasman u viši rang koji će, čini se, iduće godine brojiti više klubova pa je tako više mjesta u igri. Već u prvom kolu čekaju nas dva velika derbija: Hrvace – Neretvanac te Split – Imotski.

Val će svoj trećeligaški put započeti domaćom utakmicom protiv Uranije. Kaštelani su se prošle godine spasili u zadnjem kolu, a ove godine ispadanje žele izbjeći u manje dramatičnom terminu. Urania je nakon sjajne predstave u 1. Županijskoj ligi zasluženo izborila nastup u 3. HNL. Tijekom prijelaznog roka su se pojačali s nekoliko dobrih igrača koji bi im trebali pomoći da u ligi ostanu i sljedeće sezone.

„Ove sezone radimo na razvoju mladih igrača iz vlastite sredine, a cilj je opstanak u 3. HNL – jug. U međuvremenu se u Val vratio stoper Marin Karamarko koja je bitna karika za našu mladu ekipu“ - izjavio je pred utakmicu direktor Vala Ivan Rajčić.

„Također podsjećamo da svi koji žele mogu kupiti pretplatu za sezonu u prostorijama kluba u iznosu od 150 kuna“, dovršio je Rajčić.

1. kolo:
Subota, 26.8.2017., u 17:30 sati
Hrvace – Neretvanac
Gošk – Jadran (LP)
Kamen – Zagora
Val – Urania
Split – Imotski
Primorac (B) – Junak

Nedjelja, 27.8.2017., u 17:30 sati
Primorac 1929 – Zadar
Croatia – Zmaj (B)


KOMENTARI: