hren
 

VRIJEDNE NAGRADE ZA NAJBOLJE
Od 28. kolovoza do 2. rujna na dva cageball terena na bazenima splitskog Poljuda,  u sklopu Šport Caffea, odigravat će se prvi ljetni turnir Cageball Penal za koji su prijave u tijeku.

Turnir se igra po kup sistemu, sa tri na tri igrača, a ekipe mogu prijaviti i tri rezerve. Kotizacija po ekipi iznosi 250 kuna, a zainteresirane ekipe mogu se prijaviti do 25. kolovoza u 20 sati, na Facebook stranicama „Cageball Penal“ i „Tradicionalni Turnir Na male Branke Kaštel Lukšić“, kao i na brojeve mobitela 098 398 633 – Kažo te 091 913 8159 – Bare.
Nakon isteka roka za prijavu, u Šport Caffeu izvlašit će se parovi prvog kola turnira.

Turnir će se igrati paralelno na dva terena, svaki dan u vremenu od 19 do 22.30 sati, a u utakmice će suditi renomirani suci Denis Ninčević i Ante Klepić.
Na oba terena uz suce će biti i zapisničari s digitalnim semaforima koji će igračima, sucima i publici olakšati praćenje tijeka utakmica. Sa službenom najavom objavljen je i Pravilnik igre kojeg će igrači i voditelji moći proučiti da bi izbjegli eventaulne nejasnoće.

Organizatori na ovom prvom turniru očekuju približno 80-ak ekipa i to s područja cijele županije pa i šire.
Najboljim ekipama i pojedincima na turniru pripast će novčane nagrade, pehari, medalje i statue.
Prvo mjesto donijet će ekipi nagradu od 3000 kuna, pehar i medalje, drugo mjesto1500 kuna, pehar i medalje te treće mjesto 500 kuna, pehar i medalje. Najbolji igrač turnira dobit će 200 kuna i statuu, a ista nagrada očekuje i najboljeg strijelca turnira.

- Prema najavama, na turniru očekujemo  velika nogometna i malobrankaška imena, pa odmah nazovite suigrače, okupite vojsku, prijavite škvadru i osvojite 1. turnir na male branke Cageball Penal – poručili su organizatori.


KOMENTARI: