hren
 

Aktualni prvaci tradicionalno su nakon blagdana Velike Gospe započeli svoje pripreme za novu sezonu u kojem love sedmi uzastopni naslov najboljih u državi.

„Iako je ovo službeni početak priprema, zbog početka rada na odbojkaškoj igri, potrebno je napomenuti da su igrači već 7. kolovoza intenzivno počeli raditi na tjelesnoj spremi. Prvoj ekipi su se nakon završetka sezone priključilo nekoliko talentiranih juniora, te su se intenzivni treninzi nastavili sve do 15. srpnja na kojima se kombinirano radilo na poboljšanju odbojkaške igre te na tjelesnoj pripremi igrača“, poručuju iz kluba.

Mladost Ribola Kaštela u sljedećoj sezoni bit će slabija za Petra Đirlića, novog člana slovenskog prvaka ACH Volley Ljubljana, te Aleksandra Ljaftova koji je prešao u bugarski VK Hebar Pazardzhik. Upitan je ostanak kolumbijskog tehničara Josea Polchlopeka, dok je ostanak drugog kolumbijca, srednjeg blokera Andresa Ruiza riješena stvar. Narednih desetak dana trebao bi biti poznat popis imena eventualnih pojačanja za novu sezonu.

Iz kluba na koncu poručuju: „Treneri i igrači su jako motivirani te nakon šest uzastopnih titula prvaka najavljuju da će u novoj sezoni pokušati sve da ponove prošlogodišnji uspjeh te da dovedu još i Kup i Superkup u Kaštela“.


KOMENTARI: