hren
 

Iz nogometnog kluba Val stigla je službena zahvala za održanu proslavu 105. godina postojanja kluba. Zahvalu koju je u ime kluba prenio sportski direktor Ivan Rajčić prenosimo u cijelosti:

„Zahvaljujemo se Ministarstvu branitelja, Riboli d.o.o., Igoru Milasu, gradonačelniku grada Kaštela Denisu Ivanoviću, HNK Vukovaru 1991, gradonačelniku grada Vukovara Ivanu Penavi. Također se zahvaljujemo Ivanu Cipetiću koji je svojom donacijom osigurao opremu za trening seniorske momčadi, Marku Livaji, igraču AEK- a, koji je donirao garnituru dresova i nogometne lopte za kadetsku momčad te Željku Radačiću koji je donirao nogometne lopte za školu nogometa. Zahvaljujemo se svim članovima HNK Val koji su svojim radom pomogli da proslava i otkrivanje spomenika protekne u najboljem redu. U nadi da nismo nikoga zaboravili svima veliko hvala.“

U međuvremenu Val je na vrhuncu priprema za predstojeće prvenstvo. Val je tijekom pripremnog razdoblja odigrao nekoliko pripremnih utakmica koje nisu bile rezultatski imperativne, već uigravanje mlade ekipe. Sljedeća utakmica je u srijedu, 16. kolovoza u 17:30 sati kada u Kaštel Starom dočekuju Omladinac, a tri dana kasnije u Kaštel Sućurcu odigrat će svoju posljednju pripremnu utakmicu protiv Jadrana.

„Želim naglasiti da je prioritet opstanak u 3.HNL - JUG i promoviranje mladih igrača iz naše sredine , a i šire. Nadamo se da će vođeni čvrstom rukom Davora Čopa ciljevi biti realizirani“, izjavio je direktor Rančić.


KOMENTARI: