hren
 

Na igralištu stare O.Š. 'Bijaći' u Kaštel Novom odigrano je i 7. kolo Lige pionira. Regularan dio lige približava se kraju a na čelu tablice i dalje su usamljeni Torcidaši koji su u ovom kolu zahvaljujući svojim raspoloženim strijelcima (Varnica 3, Šimleša 2, Marunica 2) napunili mrežu Vatrenih delfina, dok ih s jednom pobjedom manje prate momci iz ekipe TNT Trogir koji su bili uvjerljivi protiv Amatera.

Do nove vrijedne pobjede došla je ekipa Big boys koja je teškom mukom izborila tri nova boda protiv neugodnih Bilih lavova koja ih još uvijek drži visoko na tablici dok su momci iz ekipe Bokseri svojom drugom pobjedom napunili do vrha mrežu Legendi (F.Botić 5, I.Botić 2, Radić 2).

Za iznenađenje kola pobrinula se ekipa No name Boys koja je uspjela odigrati utakmicu bez pogodaka protiv favorizirane Banovine

Slijedeće 8. kolo koje nam donosi dva velika derbija, najprije se u trećoj utakmici kola sastaju Banovina i TNT Trogir a u zadnjoj utakmici sastaju se vodeći Torcidaši i Big Boysi igra se u utorak.


Utorak, 08.08.2017...Raspored 8. kola

19:00 Bili Lavovi -- No Name Boys
19:35 Legende -- Amateri
20:10 Banovina -- TNT Trogir
20:45 Bokseri -- Vatreni Delfini
21:20 Torcida Kaštela -- Big Boys


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij