hren
 

OTKRIVANJE SPOMENIKA POGINULIM BRANITELJIMA
Hrvatski nogometni klub „Val“ obilježit će svojih 105. godina postojanja u četvrtak, 3. kolovoza. Tom prigodom, u sklopu proslave Dana domovinske zahvalnosti, Dana branitelja i Dana pobjede, svečano će se otkriti spomenik poginulim braniteljima u Domovinskom ratu.

Prije pet godina Val je velikom feštom proslavio stoljeće postojanja. Tada je na Vukovaru gostovao Hajduk kojega su domaćini pogotkom  Čarije minimalno pobijedili i tako još više uveličali svoj stoljetni jubilej. Sada, povodom proslave 105. rođendana Val organizira još jednu hvalevrijednu proslavu. Proslava će započeti u 12:30 sati otkrivanjem spomenika poginulim braniteljima u Domovinskom ratu, a nazočit će visoki državni dužnosnici. Istog dana odigrat će se i prijateljska utakmica protiv NK Vukovar 1991, a sav prihod od te utakmice namijenit će se za socijalnu samoposlugu grada Vukovara.

- Ove godine proslavit ćemo 105. godina svoga postojanja. Tom prigodom otkrit ćemo spomenik poginulim braniteljima, posebno posvećen devetorici igrača Vala koji su poginuli u Domovinskom ratu. Spomenik se radi na mjestu dosadašnjeg spomenika na zapadnoj strani kluba, uz Vukovarsku ulicu. Nakon toga odigrat će se revijalna utakmica u kojoj će gostovati Vukovar 1991, a sve što uprihodimo taj dan bit će za pomoć socijalne samoposluge u Vukovaru. Stoga ovom prigodom pozivamo sve ljude, a posebno sve bivše igrače i članove uprave Vala, da dođu i da potpomognu gradu Vukovaru, rekao je predstavnik kluba Mario Bašić.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij