hren
 

Četvrtfinalna večer je po tenzijama u igri i publici bila puno pitomija od osmine...valjda zato šta je bilo vrlo malo igrača iz Lukšića na terenu, vjerojatno samo Maleš, Turky i Ante Slugan, a i priča s 2 suca je skroz drukčija, pogotovo kad je tu sudački emeritus Denis Ninčević Nina. Na kraju malo cirkusa od strane Žutoga, ali pola mu mu moramo odma oprostit jer ove godine lucidnim potezima baca u trans ljubitelje baluna ka šta je Bagy...pa ajmo redom...

U 20.00 istrčali su futsal majstori i to MJENJAČNICA TARA i RUO ARENA 1. Šta reć...za Taru uz domaće Silvija, Šikija i Maleša, umjetnici iz Nacionala Čirjak, Prgomet, Magdić i Šestić. Za Arenu 1 dočekali smo nakon dva kola povratak Nike Tomičića i čovik nam se odužija na najbolji mogući način i pokaza zašto je malonogometni Federer. Ne znan kako se zove lik koji miša zvijezde...Nadalina nije, a ako neko zna neka napiše u komentare. Šteta šta suigrači njegova proigravanja završavaju uglavnom samo šutom izvanka ka na futsalu, ali tako ljudi igraju. Ka i uvik, najbrži na okidaču je bija Maleš i laganom finticom dovodi Taru u vodstvo koje Čirjak povećava. Kad je doktor Pejovski falija penal, svi smo mislili da je gotovo i da će ih Tara zbušit. Međutm, vridni Asan i Nemanja rade miljun kornera i napokon akciju na drugu stativu, te jakim pressingom uspijevaju izjednačit na 4:4. U ruletu penala, Silvio je bolji od Pejovskog i vodi Taru rezultatom 7:6 u polufinale na megdan Žutom, a Arena 1 će dogodine pokušati ponovo.

U 21.00 vidili smo duel sućuraćke RUO ARENA 2 i dugoratske ekipe CAFFE BAR DONNA. Sućurani su do četvrtfinala uspijevali nametnit ritam s malo golova i šansu tražit priko penala, ali s Donnom nema šaha. Kele Elez je opet uspija ubost 2 gola i Robe Marić 1, ali tu je sućuraćka priča završila. Naime, kod Donne su bili raspoloženi Novaković i Dragošević, ali ističemo Bradarića koji je s 5 laganih komada izbušija Biočića i bija definitivno prvo ime susreta. Donna pobjedom 3:10 ide u polufinale na megdan Restoranu Ino 1 di ćemo vidit mogu li im se revanširat za prošlogodišnji poraz u četvrtfinalu.

U 22.00 istrčali su RESTORAN INO 1 i JABULANI. Potonji su ostali zadnja sućuraćka ekipa u četvrtfinalu, pa je utakmica izgledala ka da su solidarni s Arenama. Tute, Šunje, Perković, Maržić i Barišić i voditelj Perišić su se borili, ali ta borba je bila Don Kihotovska...ukratko, nisu imali šanse. Ino bez ponajboljeg igrača današnjice na male branke Bože Duvnjaka (potpisa za Bayern) igra ka violina i još jedan susret završava na brutalan način i to pobjedom 10:1. Srića da se radilo o balunu, a ne o UFC-u, inače bi bilo posla na kirurgiji KBC Firule. Opet bratski po 2-3 gola Leke, Matije (4), Kove, Turkija i onda kad se Ante Slugan sin Joška upisa u strijelce priča završava. Gazda Ino mora bit zadovoljan jer je prije njega ovakvu vojsku ima jedino Napoleon Bonaparte. Kako smo napisali, u petak u polufinalu će se suočit sa odličnom Donnom, pa dođite, gledajte, klikčite, guštajte!

U 23.00 istrčali su BEACH BAR VOULEZ VOUS i splitska JAZZBINA (KREMA)! Jazzbina se nakon masakra nad favoritom Twisterom očito opustila jer ih je Žuti odma na početku načeja i vodu naveja na svoj mlin. Jazzbina se nikako nije predala i to se vidi jer su golove uvalili Vučević, Zovko i Jelavić i Ivišić, ali dalje se nije moglo. Za Vulevu iz susreta u susret sve bolji je Ivan Cvitković (2 komada), ali one man show ponovo je ima Ivan Ćurković Žuti. On za razliku od Tomičića sve izmiša i zabije, pa baca publiku u trans i bez obzira šta mu jezik triba šigurecon uvatit za gornju usnu, ne moš ga ne volit. Uz standardni žuti karton zabija je 4 vrhunska gola, izbija usamljen na vrh liste strijelaca i pobjedom 6:4 odveja Vulevu u polufinale na megdan Silviju.

Sve utakmice u miru, slozi i ljubavi odsudili su Denis Ninčević Nina i Ante Klepić.

Lutriju na penale tj nagradu 10 kg pizdica našeg sponzora Ivice Katića ŠKOLJKE KATIĆ osvojia je stari as Lovre Avramović nakon pripetavanja s gola na gol i ka pravi gentleman potrošiće te školjke na današnjem turniru na stolni tenis, BRAVO LOVRE!

Posli se nastavilo druženje iza ograde kod Okca, a ka šta i priliči pravim gazdama, Ino i Ante Taraš su častili momke dugo u noć, BRAVOOOO!

LISTA STRIJELACA NAKON ČETVRTFINALA:

1. IVAN ĆURKOVIĆ ŽUTI (BB Voulez Vous) 19 komada
2. TONI KOVAČEVIĆ (Restoran Ino 1) 9
3. MARIN ROGULJIĆ (CB Donna) 9
4. MATIJA BABIĆ (Restoran Ino 1) 9
5. TONI LEGČEVIĆ (Restoran Ino 1) 8
6. IVAN BRADARIĆ (CB Donn) 8
7. HRVOJE MALEŠ (Mjenjačnica Tara) 8

PROGRAM POLUFINALNOG DANA U PETAK 28.07:

19.15 1. Dičje polufinale: NK GOŠK - BARABE
19.45 2. Dičje polufinale: MAJSTORI - NO NAME BOYS
20.15 1. Veteransko polufinale: NK GOŠK - ČISTOĆA
21.00 2. Veteransko polufinale: CROATIA BLIZNA - BARE I PLAĆENICI
21.40 1. Glavno polufinale: RESTORAN INO 1 - CB DONNA
22.30 2. Glavno polufinale: MJENJAČNICA TARA - BB VOULEZ
VOUS

NAPOMENA: U nedjelju 30.07. je finalni dan, a program će izgledat ovako:

19.15 Dica: 3.misto
19.45 Dica: Finale
20.15 Veterani: Finale
21.00 Glavni: 3. misto
21.50 Lutrija na penale:
DICA: jumbo pizza u Restoranu Buža
ODRASLI: 10 kg pizdica od ŠKOLJAKA KATIĆ
22.15 VELIKO FINALE


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij