hren
 

UHRV KAŠTELA OBILJEŽAVA OBLJETNICU OLUJE
U sklopu obilježavanja  Dana Oluje i ove se je godine, u organizaciji Udruge hrvatskih ratnih veterana Kaštela, na Sokolani u Kaštel Sućurcu održao tradicionalni turnir u balotama i druženje branitelja, na kojem je prvo mjesto pripalo balotašima 114 brigade HV.

Na turniru je sudjelovalo 16 braniteljskih udruga sa područja Kaštela, Solina i Splita, koje su na turniru pozdravili dogradonačelnik Kaštela Grgica Benutić te u ime koordinacije braniteljskih udruga predsjednik Mirko Sušac. 

U zanimljivim dvobojima, najviše znanja i sreće imali su pripadnici 114 brigade HV, drugo mjesto je  pripalo UHDVDR Splitsko dalmatinske županije - udruzi Dugopolje, a treće mjesto  kaštelanskoj udruzi dragovoljaca domovinskog rata Karloto iz Kaštel  Lukšića.

Među onima koji su najboljima uručili nagrade bio je i Ivan Bazina, predsjednik udruge Hrvatskih ratnih veterana grada Kaštela, koji se ovom prigodom zahvalio Gradu Kaštela na podršci, Zahvalio je i svim sudionicima, a posebno pobjednicima ovog sportskog događanja, koje svake godine postaje sve veće po broju sudionika. Na kraju se Bazina zahvalio svim vrijednim članovima udruge bez kojih ne bi bilo moguće organizirati ovo događanje,  te medijima koji ih redovito prate, a najavio je kako pripreme za turnir slijedeće godine započinju odmah po završetku ovogodišnjeg turnira.

Foto: A. Leko, B. Radačić


KOMENTARI: