hren
 

Nakon što su u četvrtak, 20. srpnja, nakon mjesec i pol dana stanke stali na teren, nogometaši Vala danas nastavljaju sa svojim pripremama. Igrački kadar nešto je drugačiji, a o novoj sezoni nekoliko riječi dao nam je sportski direktor kluba Ivan Rajčić:

„Krenuli smo na pripreme u četvrtak. Trener je ostao isti, dakle, riječ je o Davoru Čopu. U međuvremenu su klub napustili Božinović i Frigan, dok je nekoliko igrača otišlo na probe u druge klubove, pa nismo još sigurni hoće li biti s nama ili ne. Mi smo se pojačali s trojicom igrača: u klub su došli Valerije Jurić iz Kamena, Duje Kustura iz Orkana i Ante Duvnjak iz Splita.“

Nedavno se pisalo da je u klub došao vratar Martin Vugdelija, ali od tog angažmana ipak neće biti ništa. Navodni razlog jest taj što Vugdelija prenosi jednu utakmicu kazne od prošle sezone pa bi trebao pauzirati prvo kolo u novom prvenstvu. O tome hoće li Val biti i dalje aktivan u prijelaznom roku Rajčić je odgovorio:

„Trenutno pregovaramo s nekoliko igrača, ali ne bih želio o imenima dok se to ne riješi. Želim samo reći da ćemo ove godine staviti poseban naglasak na naš pomladak. Davat ćemo priliku mlađima iz naše škole, ali isto tako želim reći da nikome nije ništa zagarantirano već će se svatko na terenu morati izboriti za mjesto u postavi“.

Val će prvu pripremnu utakmicu odigrati već u subotu protiv stobrečkog Primorca u 18 sati na stadionu u Stobreču, a druga utakmica odigrat će se u četvrtak, 3. kolovoza u sklopu proslave 105 godina postojanja kluba kada će u Kaštel Starome gostovati Vukovar '91.


KOMENTARI: