Gošk iz Gomilice kreće s pripremama u srijedu, 26. srpnja kada će u 18 sati trener Radoslav Tomas okupiti svoje igrače u prostorijama kluba. Tomas je preuzeo Gošk u prošloj polusezoni te je napravio sjajan posao spasivši klub od ispadanja uz osvajanje respektabilne šeste pozicije. Dobrim radom uspostavila se i dobra atmosfera te igrači jedva čekaju krenuti s radom.

„Pripreme ćemo početi u srijedu, okupit ćemo se i napraviti lagani trening. Trebali smo početi u ponedjeljak, ali smo prebacili u srijedu tako da možemo biti kompletni. Trenutno u kadru imamo sve igrače od prošle godine osim Bonacina koji zbog posla više neće moći stizat usklađivati treniranje i posao, tako da ćemo se potruditi pronaći kvalitetnu zamjenu jer će nam jako nedostajati. Osim njega, tu je još i Božo Duvnjak koji se nalazi na probi u Njemačkoj, ako tamo ne ostane onda ćemo i njega imati kao pojačanje. Također, pokušat ćemo mlađe pogurati koliko bude moglo i za sada je to sve što mogu reći“, rekao je trener Tomas.

Crveno-bijeli su u prošloj polusezoni imali uz Uraniju i Slogu (M) najbolje rezultate te su nanizali nekoliko utakmica bez poraza uz zavidnu gol razliku. Međutim, ove godine konkurencija je još jača.

„Ove godine liga će biti nikad jača u povijesti, možemo skoro reći da će biti kao i treća liga s obzirom koji sve klubovi nastupaju. Mislim da imamo dobru ekipu i da možemo biti u gornjem dijelu tablice, a ako nam se otvori mogućnost napast ćemo i sami vrh“, najavio je Tomas.

Goškovci će ove pripreme provesti na pomoćnom terenu koji je uređen i na kojem su postavljeni reflektori. U to vrijeme uređuje se glavno igralište koje će biti dostupno tek pred početak prvenstva.

„Stvarno smo uložili trud zadnji skoro mjesec dana da dovedemo teren u red. Oko njega smo radili gotovo svi, posadili smo novu travu, brinemo se oko nje i želimo da teren ispadne dobro“, rekao je za kraj trener crveno-bijelih.


KOMENTARI: