hren
 

RADI SE NA KONDICIJI I NA TERENU
Nogometaši Jadrana iz Kaštel Sućurca održali su u petak prvi trening u sklopu početka priprema za predstojeću sezonu. Treneru Anti Terzi, koji je odličnom prošlom sezonom zaradio ostanak na klupi, odazvao se gotovo isti kadar kojeg je imao u prošloj sezoni, uz nedostatak Ćelića i Bajamića koji su napustili klub, dok je Čondrić na probi u Lučkom. Od novih lica zasad je samo Ante Erceg koji je stigao iz Mosora.

„Jučer smo održali prozivku i kratki trening. Imamo nekoliko odlaska, dva-tri igrača nisu više s nama, a ostalo je sve isto kao i prošle sezone. Radimo na pojačanjima, ali o tome nešto više kroz pripreme. Želim spomenuti da smo priključili i četiri juniora koji će trenirati sa prvotimcima“, rekao je direktor kluba Mile Poljak.

Osim toga, važna vijest su rad na infrastrukturi kluba i terena čime se žele poboljšati uvjeti rada, o čemu nam je Poljak detaljnije progovorio:

„Trenutno radimo na preuređivanju terena koji bi uskoro trebao biti dovršen. Napravili smo i sustav navodnjavanja te ćemo pokušati postaviti reflektore za mogućnost treniranja u večernjim satima. Zbog svega ovoga prijateljske utakmice nastojat ćemo odigrati u gostima tako da se može u miru teren pripremiti za novu sezonu.“

A u novoj sezoni 1. Županijska liga brojit će najvjerojatnije 14 klubova. Konkurencija će biti daleko jača nego prošle godine jer su u ligu ušli čak četiri trećeligaša: Omiš, Zmaj (M), Osk i Orkan. Oni će zasigurno tražiti svoj povratak u trećeligaško društvo već nakon prve sezone, a mjesto koje osigurava odlazak u 3. HNL ima samo za jedan klub.

„Svjesni smo da će ova liga biti daleko jača nego prošle godine, ali naše ambicije su i dalje iste – želimo biti pri vrhu. Koliko ćemo to uspjeti vidjet ćemo“, zaključio je Poljak.


KOMENTARI: