hren
 

ODREĐEN RASPORED ODIGRAVANJA PREMIJER LIGE
Objavljen je kompletan raspored odigravanja košarkaške Premijer lige za sezonu 2017./2018. U utrku za najboljeg kluba u državi borit će se trinaest ekipa u 26. kola. Budući da je Jolly Šibenik u posljednji trenutak odustao od natjecanja, svako kolo jedna ekipa bit će slobodna.

Ždrijeb baš i nije pomazio kaštelanski klub u prvih pet kola. Ribola Kaštela otvorit će prvenstvo na obližnjem gostovanju u Sinju gdje će ih dočekati Alkar. Potom su slobodni, a onda ih čeka tri teška dvoboja; prvo će gostovati kod Cedevite, zatim će biti domaćin Ciboni, a potom odlaze na noge Zagrebu. Sigurno je kako u Premijer ligi neće biti lakih utakmica, no već na početku kaštelanska ekipa će se sučeliti s dva najbolja hrvatska kluba te s Zagrebom koji je uvijek pri vrhu.

Novopečeni trener Luka Žitko sprema s upravom kluba roster za početak sezone, a još je ostalo vremena do početka priprema. Među mnoštvom jakih klubova Ribola se želi smjestiti po sredini, no prvotni i najrealniji cilj je zadržati klub u ligi i sljedeće godine. Prvenstvo počinje 7. listopada, a Ribola će prvu domaću utakmicu odigrati tek u četvrtom kolu koje je na rasporedu 27. listopada, kada im u goste stiže nitko drugi doli jaka Cibona.


KOMENTARI: