hren
 

JUNIORI I KADETI
Veslači VK Marina Kaštela u vikendu za nama nastupili su na Hrvatskom veslačkom prvenstvu za juniore i kadete na zagrebačkom Jarunu, a jedna veslačica i 14 veslača iz Kaštela, osvojili su dvije srebrne medalje te ostvarili cijeli niz dobrih plasmana.

Do srebra su na jarunu tako doveslali Franko Krešo u 1XKMA te Matej Zović u 1XKMB. Obojici je prvo mjesto izmaklo „za dlaku“, pobjednici u ih iza sebe ostavili tek za sekundu i pol zakašnjenja.

Ostali kaštelanski predstavnici bili su 4+JMB, koji su činili Luka Grbeša, Mateo Sunko, Ivan Vrdoljak, Lovre Veljača i kormilar Ivan Banovac, koji su osvojili 6. mjesto,  Ivan Banovac u 1xKMA  sa osvojenim 11.mjestom,  Antea Duvnjak u  1xJŽA s osvojenim 8. mjestom, Marin Mateljan u 1xJMA koji je osvojio 7. mjesto te 4xKMA Antonio Golomejić, Marino Novaković, Ivan Katić i Karlo Josip Varnica, koji su se plasirali na 12. mjesto

Cijelo prvenstvo doživjelo je izmjene u programu i satnicama, jer je vrijeme bilo izuzetno sparno i vruće pa su se utrke održavale u ranim jutarnjim i kasnim poslijepodnevnim satima kako bi se olakšalo natjecanje.


KOMENTARI: