hren
 

CB 'Stara kuća' napokon je, nakon što je godinama snivala san o osvajanju Đole te neuspješno pokušavala i zapinjala pred samim ciljem, ovog ljeta ipak uspjela u ostvarenju svoga sna, osvajanju Đole.

Ekipa CB 'Stara kuća' koja već dugo godina igra u više manje istom sastavu, napokon je predvođena kapetanom Matom Muselinom uspjela u ostvarenju životnog sna njihovog Đule, vlasnika kafića. Protivnik u finalu, veoma kvalitetna ekipa iz Ražina pružila im je u prvom poluvremenu dobar otpor, čak su ostavili i bolji dojam, međutim u svojim redovima nisu imali takvog majstora kao što je Joško Sunara koji je sposoban postići pogodak gotovo iz nikakve šanse.

S jednim takvim pogotkom u prvom dijelu Sunara je doveo 'Staru kuću' u vodstvo od 1:0, da bi početkom drugog poluvremena Joke Sunara u kratko vrijeme s nekoliko minijatura i s tri pogotka za redom nokautirao momke iz Ražine te ugasio i zadnju nadu koja je do tada u njima još tinjala.

U utakmici za 3. mjesto Bare i njegovi plaćenici bili su bolji od momaka iz ekipe Zabranjeni čije su ambicije potopljene još u polufinalu kada su potopljeni od kasnijeg osvajača turnira CB 'Stara kuća'.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Joško Sunara, igrač pobjedničke ekipe dok je sa 11 postignutih pogodaka najbolji strijelac turnira Stanko Botica iz ekipe Beauty salon 'Belora' .

Pobjednički sastav CB 'Stara kuća' igrala je u slijedećem sastavu: Marko Plazonić, Mate Muselin, Ante Radman, Branko Čubrilo Nikola Dolić, Joško Sunara, Božo Duvnjak i Zoran Preradov. Voditelj ekipe je Miro Penić.
Poraženi u finalu Cageball Ražine igrali su u sastavu: Luka Celić, Martin Vukorepa, Josip Vukičević, Jakov Paškalin, Ivan Škugor, Tino Junaković, Toni Junaković i Toni Spahija. Voditelj ekipe je Goran Junaković.

Sve utakmice na turniru sudili su Neno Galić, Ivan Domazet, Renato Grgatović i Joško Cikojević.

Za 3. mjesto: .Bare i plaćenici - Zabranjeni.............2:1 .(1:0)
(Omašić, Rabadan - Vučević)

Finale:.Cageball Ražine - CB 'Stara kuća'..............0:4 .(0:1)
(Celić - Sunara 4)

Pehare i medalje te pripadajuće im novčane nagrade svim ekipama i pojedincima dodijelio je dogradonačelnik grada Kaštela Grgica Benutić.

Konačan poredak i nagrade: 
1. mjesto..............CB Stara kuća......pehar i medalje...10.000 kn 
2. mjesto..............Cageball Ražine...pehar i medalje.....5.000 kn 
3. mjesto..............Bare i plaćenici.....pehar i medalje.....2.500 kn 
4. mjesto..............Zabranjeni.........................................1.000 kn 

Najbolji igrač........Joško Sunara........pehar .....................500 kn 
Najbolji strijelac....Stanko Botica........pehar......................500 kn
Fair play ekipa.....Cageball Ražine....pehar


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul