hren
 

U JK KAŠTELA
Kao i u godinama ranije ljetni praznici i kratka pauza od turnirskih natjecanja, u JK Kaštela iskorištena je za polaganje školskih KYU pojaseva te prvom natjecanju najmlađih, na veselom i sportskim duhom okupanom klupskom poligonu.

Tijekom tri dana 178 mladih judaša pristupilo je polaganju za školske KYU pojaseve pred peteroĉlanom komisijom, koju su činili ispitivač Boško Rozga V DAN i članovi Ante Topić III DAN, Nenad Buzov III DAN, Ante Batinić II DAN i Jerko Mrković I DAN

Bijelo žuti pojas položilo je 55 judaša, njih 31 položilo je žuti pojas, a 27 žuto narančasti pojas. Narančasti pojas položilo je 11 judaša, narančasto zeleni 23, zeleni 12, a plavi pojas 10 mladih judaša.
Smeđi pojas ili 1 KYU položilo je devet judaša i to Antonio Jurić-Pešić, Fabjan Jozić, Ivan Škomrlj, Luka Milin, Mate Rajĉić, Mijo Jurić-Pešić, Nikola Botić, Roko Jaman i Roko Škomrlj.

Najmlađa djeca iz ovog kluba, njih 26, ogledala su se u klupskom poligonu, koji se sastojao od bazičnih elemenata trčanja, preskakanja, puzanja, provlačenja, hodanja po klupi i slično, a male judaše su u poligonu usmjeravali treneri Nenad Buzov, Ante Batinić i Jerko Mrković.

Svi mališani za svoj trud dobili su prigodne medalje, ali ipak spomenimo troje najbržih, a to su bili Matea Radić, Ante Škopljanac i Vita Maleš.


KOMENTARI: