hren
 

STARTA I 1. DJEČJI TURNIR
Tek je nekoliko dana ostalo do kraja roka za prijave ekipa za sudjelovanje na 42. turniru na male branke u Kaštel Lukšiću, a rok istječe u subotu, 1. srpnja, u 20 sati.

Do ovog trenutka u glavni dio turnira, koji započinje u utorak, 4. srpnja, prijavilo se osamdesetak ekipa iz Kaštela te susjednih gradova i mjesta, a među prijavljenima nalaze se i ekipe Cageball iz Ražina  pokraj Šibenika te Zelenka iz Makarske.
Među članovima do sada prijavljenih ekipa nalaze se i mnogi od onih koji su ostavili dublji trag u svijetu malih branki, futsala i velikog nogometa.

- Tu su momci iz C.B Faraon i Konobe Intrada koji će ove godine u dresovima Restorana Ino 1 ponovo pokušati osvojiti sve živo. Tu su legende futsala: Nikola Tomičić, Branko Laura, Marin Pejovski, Robi Pavičić Švabo, Mladen Rožić i ostali, a postoji opcija da istrče i Franko Jelovčić te Tihomir Novak. Veliki nogomet će predstavljati Marko Livaja koji je u Las Palmas preko Hajduka i niz klubova došao i s našeg igrališta – dio je iz najave alfe i omege cijelog turnira, Nebojše Omašića – Bare.

Kao što je poznato, turnir se igra na betonskom igralištu pored mjesne crkve u Kaštel Lukšiću, po sistemu tri na tri, a uplata po ekipi iznosi 400 kuna. Najbolje ekipe i pojedince očekuju novčane nagrade i pehari.

Dan nakon glavnog turnira, u srijedu, 5. srpnja, odigrat će se i prve utakmice 1. Dječjeg turnira. Dječji turnir igra se po sistemu tri na tri, 2x12 minuta, a ekipa može brojiti čest članova.
Nastup na Dječjem turniru je besplatan, a pravo nastupa imaju djeca rođena 2006., 2007. i 2008. godine.

Svaka od dječjih ekipa mora imati punoljetnog voditelja, a prijave za ovaj turnir, kao i za glavni turnir, mogu se do subote odraditi pozivom na broj mobitela 091 913 8159 ili u caffe bar Twister u Kaštel Lukšiću, a odmah po završetku prijava bit će izvučeni parovi prvih utakmica.

- Teren je sređen tako da je argentinska La bombonjera ljubomorna, a sve je spremno i za našu tradicionalno ukusnu ugostiteljsku ponudu.  Požurite s prijavama – poručio je Bare.


KOMENTARI: