FESTIVAL BORILAČKIH SPORTOVA
Povodom Dana državnosti KBK Mornar iz Splita, organizira sportsko borilačku manifestacija  „Rumble In The Jungle 4“, koja će se održati u nedjelju, 25. lipnja, s početkom u 20.30 sati, na brcu u Kaštel Kambelovcu, a cijelo događanje imat će i humanitarni karakter jer će se prikupljati sredstva za pomoć oboljeloj Kambelovčanki.

Na programu manifestacije je sedam kickboxing  borbi koje organizira KB Mornar, ali i dvije profi boks borbe.
Na samom otvaranju u uvodnim borbama ogledat će se dvije djevojke u kategoriji do 65kg, Barbara Rapić iz kaštelanskog Leonida i Nikolina Vidačković iz KBK Pit bull Split.
Nakon njih na rasporedu je borba između Ivana Vrsalović a iz KBK Mornar Split te Marija Majića iz KBK Kula Sinj, u kategoriji juniora do 57 kg.

U glavnom djelu priredbe slijedi borba mladih superteškaša, seniorskog državnog prvaka i aktualnog svjetskog juniorskog prvaka Hrvoja Ujevića iz Mornara te trofejnog  Nemanje Kragulja iz Banja Luke u low kicku poviše 91 kg
Mornarevac Vlatko Žaja, koji je senorski prvak Hrvatske i viceprvak Europe u full contactu,  borit će se protiv Filipa Dilbera iz Knina u low kicku do 75 kg.
Juniorski i seniorski prvak Hrvatske u low kicku i aktualni europski viceprvak Jozo Stupalo, odmjerit će snage s mladim Davorom Matićem iz Banja Luke, koji do sada ima četiri borbe u profi boksu, tri borbe u MMA, te nekoliko kickboxing borbi, a za kojeg kažu da će biti pravi izazov Stupalu u low kicku do 71 kg.

Nasuprot  Davora Krstulovića iz Mornara ove će večeri stati  Emir Islamović  iz Prijedora, i to u kategoriji poviše 91 kg.
Nekadašnji nositelj više titula, Davor Krstulović je povratnik u ring, a Islamović do sada ima 10 borbi u profesionalnom boksu, dvije borbe u ultimate fightu te nekoliko kickboxing borbi.
K1 PRO 3X3 donosi borbu između Helene Jurišić iz Mornara, koja s cijelim nizom juniorskih i seniorskih titula u low kicku, tajlandskom boksu, kickboxingu te više od sto borbi iza sebe, nosi epitet najboljeg ženskog borca u Hrvatskoj te Aleksandre Kutlaša  iz Prijedora, koja iza sebe ima 15 kickboxing borbi i solidan omjer rezultata.

Na kraju manifestacije svi koji pristignu ove večeri u Kaštel Kambelovac imat će priliku odgledati dvije profi boks borbe
U kategoriji do 91 kg, 4x3 minute, borba je između predstavnika Hrvatske Abela pešuta te Ante Alilovića iz BIH. Kako stoji u najavi, bit će ovo borba između dva različita stila, domaćeg boksača  Abela Pešuta kojem je to druga borba i Ante  Alilovića koji je prvak u  ultimate fightu.

U posljednjoj borbi Kambelovčani će na brcu zdušno navijati za svog sumještanina 32-godišnjeg Marija Boljata – Pajkića, koji će ukrstiti rukavice s Mehmedom Crnalićem iz Prijedora.
Boljat je do sada, iako invalid,  imao četiri profi borbe i upisao četiri pobjede.
Mehmed Crnalić deset je godina mlađi, a također je do sada imao četiri  profesionalne  borbe.


KOMENTARI: