hren
 

Sezona tek što je završila, a Ribola Kaštela polako se sprema za nastup u Premijer ligi. Bit će to velik izazov za kaštelansku košarku koja je svoj plasman među najboljim klubovima države ostvarila sjajnim kvalifikacijskim igrama.

Do nove sezone ostalo je puno vremena, pripreme bi trebale početi tek za dva mjeseca, a već se polako slaže ekipa koja će predvoditi Ribolu u Premijer ligi. Premda je još rano govoriti kako bi roster trebao izgledati, iz kluba smo doznali da su već neka imena sigurna. Tako je prvi seniorski igrač koji je definirao ugovor za sljedeću sezonu 19-godišnji Nino Pruže. Donedavni 205 centimetara visoki junior tako je i službeno postao dio prve ekipe za sljedeću sezonu. Njemu se pridružio iskusni Aco Mandić koji je nastavio suradnju s klubom, a potvrđeno je da će u klubu ostati i Nikola Roso.

Što se tiče pojačanja, trenutno se kao prvo pojačanje spominje Ante Đugum. Đugum je 29-godišnji centar koji je do sada ostvario dosta dobru karijeru igrajući za Zadar, Borik, austrijski Kapfenberg, Brotnjo, Geoplin, Laško, Split i Široki, a bio je također član mlađih uzrasta hrvatske reprezentacije. Ovaj 211 centimetara visoki centar trebao bi tako biti prvo pojačanje za Ribolu u novoj sezoni, čeka se samo službena potvrda kluba.


KOMENTARI: