hren
 

VELIKA VESLAČKA REGATA  U KAŠTEL KAMBELOVCU
Ove se nedjelje, 25. lipnja od 9 do 13 sati održava V. Veslačka regata Kupa Dalmacije „MEMORIJAL IVAN JERČIĆ 2017“. Regata će se održati na regatnom polju od Kaštel Lukšića - start do Kaštel Kambelovca - cilj, mul ispred kluba, a na nju je prijavljeno 11 klubova s preko 200 veslačica i veslača iz cijele Dalmacije. Organizator je Veslački klub Marina Kaštela.

Regata nosi ime Ivana Jerčića, našeg uspješnog veslača koji je tragično stradao 2007. godine. Ivan Jerčić je bio izuzetan momak i jedan od najuspješnijih veslača u povijesti Marine Kaštela. Dva puta je bio prvak Republike Hrvatske i jednom je bio član posade koja je proglašena ekipom godine grada Kaštela. Nakon završetka veslačke karijere aktivno je pomagao u klubu mlađim veslačima, odlazio na regate i pomagao u organizaciji svog kluba, a 2006. je položio i sudački ispit. 2008. godine novi je klupski dvojac dobio njegovo ime. 
Na ovoj regati prvi će put nastupiti i novi skif VK Marina Kaštela, koji nosi ime po pokojnom dr. Asimu Rešiću.

Iz kluba pozivaju sve veslačke roditelje i ostale ljubitelje veslanja da dođu na Polantanu 9 i podrže sve mlade veslačice i veslače, koji cijelu godinu marljivo treniraju i srcem su se dali u ovaj sport.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij