hren
 

ORGANIZATOR DVD KAŠTEL GOMILICA
Na vatrogasnom poligonu u Kaštel Gomilici, ispred DVD-a Gomilica u subotu 17. lipnja od 8.30 sati održat će se jedinstveni susret mladih vatrogasaca. Paralelno će se održavati dva natjecanja 2.KUP Damlacije za mladež i otvoreno natjecanje za djecu VZG Kaštela gdje će snage odmjeriti preko deset vatrogasnih ekipa u svakom natjecanju.

Okupljanje je predviđeno u 8 sati ispred Vatrogasnog doma u Gomilici gdje će organizatori, Vatrogasne zajednice županije Splitsko - dalmatinske i Grada Kaštela te DVD Gomilica osigurati opremu za natjecanje. Tom prilikom vatrogasnu spremnost će pokazati kako vatrogasna društva s područja Kaštela, DVD Kaštela, Mladost i Kaštel Gomilica tako i gosti iz DVD-a Solin, San Marino, Totovec, Skradin, Nova Gradiška, Zaton, Gardinovec, Hrašće i Drniš.

Natjecanje 2. KUP Dalmacije za mladež  izvodit će se u dvije kategorije „mladež ženska“ (od 12 do 16 godina) i „mladež muška“ (od 12 do 16 godina). Za prva tri mjesta osigurani su pehari, zahvalnice i medalje, a za najbolje ekipe u kategorijama osigurani su prijelazni pehari.

Otvoreno natjecanje za djecu VZG Kaštela će se izvoditi u dvije vježbe bez štafetne utrke u dvije kategorije „djeca ženska“ (od 6 do 12 godina) i „djeca muška“ (od 6 do 12 godina). Za prva tri mjesta osigurani su pehari i medalje, a za sve sudionike osigurane su zahvalnice .

Nakon objave rezultata i podjela nagrada i zahvalnica zatvaranje natjecanja je planirano oko podneva.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje vatrogastva i one koji će to postati da im se pridruže.


KOMENTARI: