BRDSKA AUTO UTRKA
Tijekom subote i nedjelje, 10. i 11. lipnja,  najbolji hrvatski brdski vozači i njihovi gosti iz nekoliko država, još jednom će se okupiti u Kaštelima i Kaštelanskoj zagori, kako bi sudjelovali na jubilarnoj 20. međunarodnoj brdskoj utrci  Nagrada Malačke – Sv. Dujam 2017.

Organizator ove utrke je Splitski auto klub, a rezultati utrke bodovat će se za Prvenstvo Hrvatske na brdskim stazama, Prvenstvo Hrvatske povjesnih vozila,  Prvenstvo Hrvatske za regiju jug, Prvenstvo Bosne i Hercegovine, Prvenstvo Crne Gore te FIA CEZ Championship.

Za utrku na Malačkoj organizatori su zaprimili prijave 116 vozača iz Hrvatske, Crne Gore, Poljske i Bosne i Hercegovine, a kako su kazali veliki broj prijavljenih vozača pokazuje da je brdo trenutno najpopularnija disciplina u Hrvatskoj, što garantira cijeli niz zanimljivosti i ovog vikenda ponad Kaštela.

Prema programu utrke, u subotu, od 8 sati je prijem vozača, a u 12.15 sati je početak slobodnih treninga, dok će u 15.30 sati do 19.30 sati uslijediti službeni treninzi.
Svečano otvaranje utrke je u nedjelju u 11 sati, a utrke započinju u 12 sati.
Za vrijeme održavanja treninga i utrke bit će zatvorena cesta Radun – Radošić pa se građani upućuju da koriste alternativne pravce.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij