hren
 

DRUGI MCL
Drugu godinu zaredom, na igralištu hotelskog naselja Resnik u Kaštel Štafiliću, od 8. do 11. lipnja, održat će se međunarodni turnir u kriketu  MCL 2017., na kojem će nastupiti momčadi iz Hrvatske, Rumunjske i Estonije.

Organizatori i domaćini ovog T20 turnira, čiji je ambasador Simon Katich, su kriket klub Sir Oliver iz Splita te Hrvatski kriket savez.
Prošlogodišnji turnir izazvao je zanimanje dijela građana koji su se imali priliku upoznati s ovim, na našim prostorima  manjepoznatim sportom, a pružio je niz zanimljivih borbi na terenu.
Ove godine organizatori se nadaju još većem zanimanju publike, ali i još zanimljivijim borbama, što bi cijelom turniru dalo i veću dimenziju.

Turnir započinje u četvrtak, 8. lipnja, a prvi ogled je u 9 sati, kada će snage odmjeriti kriket klub Sokol iz Zagreba i Saaremaa, kriket kluba iz Estonije.
U 13 sati na rasporedu je susret momčadi Cricket Timis iz Rumunjske i domaćina, Sir Olivera, dok se u 15.45 sati susreću još jedan rumunjski kriket klub, Romania bears i Saaremaa

U petak, 9. lipnja u 9 sati, prvi će na teren izaći Saaremaa i Cricket Timis, u 13 sati na rasporedu su Sokol i Sir Oliver, a u 15.45 sati igraju Romanian bears i Cricket Timis

Prva borba u subotu, 10. lipnja u 9 sati donosi ogled Sokola i Cricket Timisa, dok će u drugoj, u 13 sati,  snagu i znanje odmjeriti Sir Oliver i Saarema

Nedjelja je rezervirana za susret Sir Olivera i Romanian bearsa u 9 sati te Zagreba i Romanian bearsa u 13 sati.

Praćenje susreta za sve koji pristignu je slobodno, a posjet turniru najavila je u australska veleposlanica Elizabeth Marianne Petrovic.


KOMENTARI: