hren

TURNIR U SOLINU
Judaši JK Kaštela i JK Dalmacijacement prošlog su vikenda nastupili na međunarodnom turniru Salona open, ostvarivši cijeli niz uspješnih rezultata i okitivši se brojnim medaljama.

Turnir se održao u sportskoj dvorani na Bilankuši, a na njemu je sudjelovalo 650 judaša i judašica iz 53 kluba iz nekoliko država, u konkurencijama seniora, kadeta, mlađih kadeta te djece U14, U12 i U10.

JK Kaštela na ovom je natjecanju osvojio ekipno drugo mjesto, a osvojili su 31 pojedinačnu medalju te ostvarili i cijeli niz plasmana od petog do devetog mjesta.

Među seniorima zlatnim medaljama okitili su se Ante Batinić, Mia Mihovilović i Martina Žarković, a brončanim medaljama Ivana Zorotović, Ivan Stojković i Lucija Brešković.

Borbe u konkurenciji kadeta donijele su zlato  Miji Mihovilović, srebro Nikoli Zorotoviću i Ivani Zorotović, a brončane medalje Niki Perišić, Petru Vujićui  Roko Škomrlju.

U konkurenciji mlađih kadeta Nika Perišić bila je zlatna, Nikola Zorotović, Roko Jaman i Jelena Brešković srebrni, a treća mjesta pripala su Mati Rajčiću Mariji Ivakić.

Luka Zorotović osvajač je zlatne medalje u konkurenciji U14, a u toj konkurenciji srebrne medalje pripale su Jakovu Žuniću i Josipu Rozgi, dok su osvajači brončanih medalja Hrvatin Franić i Laura Lagator.

U konkurenciji djece U12  Roko Rozga i Lucija Ilić dobitnici su zlatnih medalja, a Marko Vujić srebrne medalje. Bronca je pripala Leonardi Butir.

Roko Rozga i Ivan Čavka okitili su se zlatom među djecom u konkurenciji U10, a  Nina Arambašić  i Martina Tucaj broncom.

JK Dalmacijacement svojim je plasmanima, među kojima je bilo i pet prvih, tri druga i sedam trećih mjesta, bio među pet najboljih ekipa.

Za klub iz Sućurca medalje su u konkurenciji seniora osvojili Ana Ljubić zlato te Lovre Barišić i Petra Kovač srebro.

U konkurenciji kadeta Petra Kovač i Ana Ljubić osvojile su zlatne medalje u svojim kategorijama, dok je u konkurenciji mlađih kadeta Šime Bonacin osvojio broncu.

Martina Raca osvojila je zlatnu, Josip Taraš srebrnu, a Petar Radačić brončanu medalju u konkurenciji djece do 14 godina.

Dori Dumančić pripalo je zlato u konkurenciji djece do 12 godina, a u toj konkurenciji Stipe Iličić bio je treći u svojoj kategoriji.

Među najmlađima, u konkurenciji U10, Luka Delić i Lea Delić turnir su završili sa srebrnim, a Kuzma Ante Grubišić i Lana Jerkunica s brončanim medaljama.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij