hren
 

Donjokaštelanska ekipa Školjke 'Katić', predvođena sigurnom rukom svog voditelja Ivice Radunića - Kida, prvak je MNL grada Kaštela već drugu godinu za redom te su tako još jednom potvrdili da su najbolja malonogometna družina u našem gradu.

Svoju drugu titulu za redom 'Školjkaši' su potvrdili nekoliko kola prije kraja lige pa su sa Štafilićanima koji su puno prije kraja rezervirali drugo mjesto utakmicom zadnjeg 22.kola odigrali prijateljski 'remi'.

Dobrim igrama u drugom dijelu prvenstva solinska ekipa Dar mar predvođena igračem i voditeljem Antom Bobanom na kraju je osvojila treće mjesto na tablici. Isti broj bodova imaju i momci Marine Kaštela, međutim zbog njihovog lošijeg međusobnog omjera u susretima sa Solinjanima pehar i medalje na kraju su pripale Solinjanima.

Najbolji strijelac za ovu sezonu sa 38 pogodaka Ivan Katalinić dolazi iz pobjedničke ekipe koja je daleko najefikasnija ekipa u ligi. Od 7. kola kada je preuzeo vodeću poziciju na tablici strijelaca nije ju ispuštao do posljednjeg kola.

Trofej za fair-play svojim fer i korektnim ponašanjem tijekom cijelog natjecanja zaslužili su momci iz ekipe Kalac Gustirna koji su usto imali najmanje žutih i crvenih kartona.


KOMENTARI: